Stavanger Aftenblad

Sandnes Ulf avsluttet med sjumålsthr­iller

- Anders Boine Verstad anders.verstad@aftenblade­t.no

FOTBALL: Sandnes Ulf virket å ha slått spikeren i kisten på Levanger i årets siste seriekamp søndag. Trønderne ville det derimot annerledes.

Sandnes Ulf ledet med tre mål før fulltid og stillingen var 4–1, men en voldsom sluttspurt fra Levanger gjorde at det ble mer spennende enn hva det skulle blitt søndag formiddag.

Ulf så ut til å ta tidlig ferie og gikk naermest med hoftefeste i overtiden. Dette gjorde at trønderne scoret to rappe og skapte ny spenning i kampen som i realiteten var over. De satte inn to mål på overtiden med Sander Munkeby Sundnes og Jo Sander Aas.

- Keeperen redder oss Heldigvis for Ulf sin del hadde Nicklas Frenderup en god dag på jobben og fikk ryddet unna i muligheten som kunne endt i uavgjort i årets siste seriekamp. Sandnes Ulf endte med det på tiendeplas­s i Obos-ligaen.

– Vi spiller en bra kamp, men keeperen vår redder oss i dag. Vi skulle egentlig ha scoret både fem og seks mål. Laget blir liggende for langt ned mot slutten og de scorer to unødvendig­e mål, sier trener Bengt Saeternes til Aftenblade­t etter kampen.

Ikke lang vei opp

Hvorfor slipper guttene seg så mye ned?

–Vet ikke hvorfor de gjorde det, men vi hadde et mål om å vinne og det klarte vi. Guttene er nok fornøyde, sier Saeternes.

Selv om de lyseblå har grunn til å smile etter kampen, så kan de nok ikke gjøre det dersom man ser seongen under ett. De ender på tiendeplas­s og får enda et år i OBOS-ligaen.

– Vi er selvfølgel­ig skuffet over sesongen. Vi har ikke vaert så gode som vi ønsket, men det er ikke lang vei opp, sier Saeternes.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway