Stavanger Aftenblad

– Noen må jo holde Reinert Kverneland litt i ørene

- Geir Sveen geir.sveen@aftenblade­t.no

TIME: Den tidligere lederen i Norges bondelag, Bjarne Undheim, har lenge vaert i tvil om han skulle ta en ny periode som politiker.

Mandag kveld hadde Time Sp nominasjon­smøte, og der førte medlemmene Bjarne Undheim inn på første plass på lista for kommuneval­get neste år.

– Jeg kom til at noen måtte jo holde ordføreren vår, Reinert Kverneland, litt i ørene. Det har jeg jo gjort titt hittil, humret Bjarne Undheim, da han kom til Time formannska­p. I denne perioden er han gruppelede­r for Senterpart­iet som sammen med Ap, Sv og Mdg har utgjort opposisjon­en til sittende ordfører Reinert Kverneland og Høyre som har «makta» i Time sammen med Frp og KrF.

Sp har fire i kommunesty­ret. Bare Brigt Åge Høyland går ut. Men både Ragnhild Stokka Dyngeland og stortingsp­olitiker Geir Pollestad har takket ja til gjenvalg.

På lista merker vi også at ringen er sluttet politisk for Tarald Oma, kjent for mange verv gjennom mange år.

Han ble først kjent som nestleder på landsplan for Senterungd­ommen. Men da Sp søkte samarbeid med Høyre etter EU-avstemning­en i 1972, meldte han seg ut. Senere satt han i Time kommunesty­re for Venstre og hadde også andre politiske verv. Nå er han 78 år og inne på tiende plass på lista til Sp.

Her er lista

1. Bjarne Undheim 2. Ragnhild Stokka

3. Ranveig Undheim

4. Geir PollestadB

5. Frode Førland

6. Signhild Stave Samuelsen 7. Jone Fosse

8. Elin Egeland Roda 9. Bjørgulv Fjermestad

10. Jorunn Aasland

11. Tarald Oma

12. Arnt Moi

13. Eyvind Time

14. Bjørn Egil Bøe

15. Brynhild Stokka Andersen 16. Mari Prestegård

17. Erik Mikael Tjåland

18. Jorunn Time

19. Arne Berge

20. Sonja Herikstad Skårland 21. Turid Time

22. Willy FinnbakkLy­e

23. Karin Fuglestad

24. Dan Magne Hinnaland

25. Inger Skårland

26. Astri Fjermestad Eikeland 27. Jan Atle ReeHognest­ad

28. Kirsten Kverneland

 ?? GEIR SVEEN ?? Bjarne Undheim, til høyre, er igjen listetopp for Sp i Time, her fotografer­t under en pause i budsjettde­batten i Tme tirsdag, sammen med Aps gruppelede­r Lars Enevoldsen.
GEIR SVEEN Bjarne Undheim, til høyre, er igjen listetopp for Sp i Time, her fotografer­t under en pause i budsjettde­batten i Tme tirsdag, sammen med Aps gruppelede­r Lars Enevoldsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway