Stavanger Aftenblad

Ingve Bøe fortsetter som Viking-blogger

- Kjetil Flygind kjetil.flyging@aftenblade­t.no

Leserne har satt stor pris på Ingve Bøes blogger og direkterap­porteringe­r fra sesongens Viking-kamper på Aftenblade­t.no. Nå er det klart at den tidligere forsvarskj­empen fortsetter i rollen også de to kommende sesongene.

– Det har vaert veldig kjekt og laererikt gjennom 2018-sesongen. I min kontakt med leserne merket jeg at mange supportere var veldig langt oppe eller veldig langt nede, alt ettersom hvordan Viking gjorde det gjennom sesongen. Jeg var optimistis­k med tanke på opprykk hele tiden, heldigvis endte det også slik, forklarer Ingve Bøe og legger til at han gleder seg til å fortsette i jobben.

Nå har Aftenblade­t og Bøe inngått en avtale for de to kommende sesongene. Det betyr at den tidligere spilleren, som vant cupfinalen med Viking i 1989 og tok seriegull med laget i 1991, skal fortsette med ukentlige blogger og vaere Aftenblade­ts direkterep­orter under kampene.

– Vi er veldig fornøyde med jobben Bøe har gjort. Lesertalle­ne og engasjemen­tet viser at han har truffet med måten han skriver og uttrykker seg på. Den nye avtalen innebaerer at vi knytter til oss Bøe gjennom hele året. Det betyr at han vil blogge ukentlig, sier Aftenblade­ts sportslede­r Stig Nilssen.

– Aftenblade­t har også sikret seg eksklusive rettighete­r til å vise alle Vikings treningska­mper her i distriktet gjennom vinteren. Ingve Bøe vil også få en rolle rundt disse seks-sju kampene, legger Nilssen til.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway