Stavanger Aftenblad

Jack Pedersen 60

-

Jack Pedersen, Randaberg, er 60 år 2. desember.

Jack er født på Randaberg, men har store deler av oppveksten i Grenå i Danmark, før familien returnerte til Randaberg igjen i 1972. Drømmen om å bli flyger hadde han helt fra han var liten, og denne karrieren startet han allerede da han søkte Forsvarets Flygeskole i 1977.

Pilotutdan­ningen tok han i Fort Rucker, Alabama, videre ble det Luftkrigss­kolen og tjeneste på 720 skvadronen ved Rygge Flystasjon. Han fløy for Norsk Luftambula­nse med base i Stavanger fra 1988 til 2001, da han begynte for CHC Helikopter Service, hvor han i dag flyr som SAR kaptein.

Det er stor stas når barna Pernille (24) og Patrick (30) kommer fra Østlandet på besøk til Randaberg.

Den store lidenskape­n har alltid vaert fotball, tidligere som aktiv spiller, og de senere årene som aktiv supporter.

Jack er en person som vet å sette pris på sosialt samvaer, men ved kampstart i FA Premier League med Chelsea skjer transforma­sjonen.

Det er ikke likegyldig hvordan man oppfører seg under en fotballkam­p. I hvert fall ikke dersom man ønsker å vaere en «ekte» fotballsup­porter. Når flydressen byttes ut etter endt arbeidsdag kommer fritidstøy­et på. Garderoben er levert av Chelsea Megastore.

Lojalitet, tilhørighe­t og ekte lidenskap for klubben - Jack er en slik ekte fotballsup­porter. Vi som kjenner jubilanten vet at når TV’en er på, og kampen blåses i gang så bør rommet vaere klarert og personlig verneutsty­r på plass.

Samfunnsor­ientert og engasjert i diskusjone­r – du må vaere ei «ordgyta» om du skal slippe til. Vi er mange som nå skal slå ring om Jack, og bli med å feire hans 60 års dag!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway