Stavanger Aftenblad

Julejakt etter turposter

- Paul F. Svendsen

O-LØP: Nå er det bare å finne frem uteklaerne og lete etter postene i årets JuleJakten. Postene er satt ut i 12 turområder av Stavanger orienterin­gsklubb.

JuleJakten er en aktiv julekalend­er som er gratis og åpen for alle. Alle stedene er lett tilgjengel­ige til fots, på sykkel, med barnevogn og i rullestol. Postene vil ligge rett i naerheten av et lyspunkt slik at det skal vaere mulig å få en fin tur på kveldstid også, skriver Stavanger orienterin­gsklubb i en pressemeld­ing

De har plassert ut 24 poster i Stavangero­mrådet fordelt på 12 kart, melder de videre: Byparken, Ulsnes, Sørmarka, Badedammen, Universite­tet, Madlamark, Tastaveden, Litle Stokkavatn­et, Vaulen Badeplass, Godalen, Vannassen og Våland.

– Dette er en fin måte å oppdage nye turområder i kommunen på samtidig som en får en spennende og aktiv førjulstid med mulighet for å vinne flotte premier.

Alle kart er gjort tilgjengel­ige på julejakten.no. Kartene kan du se på mobil eller ved å skrive de ut på papir når du skal ut på tur.

Hver post er i ca A4-størrelse og er merket med dag og en kode. Alle postene er tilgjengel­ig for bevegelses­hemmede i rullestol og på kveldstid.

– I fjor var det litt over 900 registreri­nger i JuleJakten og vi satser på at det blir mange flere i år. Spesielt siden vi har fått fikset QR-scanning med mobil i år slik at det er enklere å registrere klipp. Vi ser på JuleJakten som et godt rekrutteri­ngstilbud da postene er forholdsvi­s enkle og skal vaere tilgjengel­ig med rullestol og barnevogn, skriver orienterin­gsklubben.

 ?? STAVANGER ORIENTERIN­GSKLUBB ?? Julejakten er en fin måte å bli bedre kjent i byen. Kartene finnes på nett: julejakten.no.
STAVANGER ORIENTERIN­GSKLUBB Julejakten er en fin måte å bli bedre kjent i byen. Kartene finnes på nett: julejakten.no.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway