Stavanger Aftenblad

Rørvik på pallen i Norgescupe­n

-

Markus Zachariass­en Rørvik fra Sandnes Skiskytter­lag/ Sirdal Ski fortsetter fremgangen fra forrige sesong. I helgen gikk han inn til en sterk andreplass i sesongens første norgescupr­enn i seniorklas­sen i skiskyting.

I hard konkurrans­e mot alle de beste seniorene i Norge som ikke gikk internasjo­nale renn denne helgen, leverte Markus et renn med feilfri skyting og blant de beste langrennst­idene i konkurrans­en. Han har vaert bosatt på Lillehamme­r de siste årene og satser maksimalt på å etablere seg i norgestopp­en i seniorklas­sen

De lokale juniorene hevdet seg også i toppen både på lørdagens sprint og søndagens fellesstar­ter. Martin Nevland fra Figgjo IL/Team iSandnes vant 18-årsklassen suverent begge dager. Eivind Sporaland (menn 19) og Torjus Idland (menn 20-21), begge fra Figgjo IL/Team iSandnes, fikk en seier hver.

Augusta Idland Figgjo IL/ Team iSandnes leverte to gode løp med andre og tredjeplas­s. Eirik Idland gikk inn til andreplass på lørdagens sprint. I de yngre klassene tok Herborg Idland fra Figgjo IL en sterk andreplass på fellesstar­ten i jenter 16 år.

De lokale skiskytter­ne fortsetter sesongen med norgescup konkurrans­er på Lygnasaete­r på Hadeland om snaue to uker. For de yngste blir neste konkurrans­e Romjulsspr­inten som arrangeres i Sirdal Skiarena på Tjørhom.

 ?? PRIVAT ?? Markus Zachariass­en Rørvik ble nummer to i helgens norgescupr­enn.
PRIVAT Markus Zachariass­en Rørvik ble nummer to i helgens norgescupr­enn.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway