Stavanger Aftenblad

Åpner restaurant i de gamle Tango-lokalene

-

I desember 2017 flyttet Tango ut av lokalene sine på Strandkaie­n. Siden det har det vaert tomt, men nå er et nytt konsept klart.

Det er Diablito som har overtatt lokalene, med Andreas Koll Svensen (26) fra Byhaugen i spissen.

Restaurant­navnet lyder kanskje kjent for dem som har feriert på Mallorca eller i Abu Dhabi - for der finnes det nemlig Diablito-restaurant­er.

Kjeden ble startet av faren til Koll Svensen, Heming Holen, i Palma, Mallorca for 32 år siden. Siden den gang har det åpnet fem restaurant­er til - og den syvende blir altså i Stavanger.

– Her er det genuin, spansk tapas som står på menyen, ikke dadler med bacon eller kyllingvin­ger, men kjøttstykk­er og croquetter.

Lokalet som tidligere tilhørte Tango er ikke til å kjenne igjen. Koll Svensen forteller at de investerer mellom 4 og 5 millioner i restaurant­en for å få den slik de ønsker. Akkurat nå ser lokalet ut som en byggeplass, men den daglige lederen vet godt hva han ønsker seg.

I tillegg til matserveri­ng, skal det vaere musikk og drinker på kveldstid i helgene. Det blir en slags lounge med 20-årsgrense. De skal også ha bar og takterrass­e i fjerde etasje.

Den 160 kvadratmet­er store restaurant­en tar sikte på å åpne i løpet av første kvartal 2019.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway