Stavanger Aftenblad

Tandrevold imponerte på fellesstar­t i Nove Mesto

-

SKISKYTING: Ingrid Landmark Tandrevold slo kraftig tilbake etter å ikke ha vaert topp 30 under verdenscup­helgen i Nove Mesto med 6.-plass på søndagens fellesstar­t.

Tandrevold var så lei etter 37.- og 34.-plass på helgens sprint og jaktstart at hun i oppgitthet mente at hun burde legge opp.

22-åringen fikk dermed en solid opptur med søndagens renn. Hun kjempet om pallplasse­n helt til siste skyting etter en bom på de liggende skytingene, men måtte ut i to strafferun­der på siste stående under tunge forhold.

– Jeg er litt irritert for at det siste skuddet på stående bare gikk av, for jeg sa egentlig at jeg var ferdig med å bomme siste skudd for resten av karrieren, men egentlig er jeg bare glad. Jeg vant også min første ordentlig spurt. Så det var veldig deilig, sa Tandrevold til NRK.

Hun klarte likevel ta sjetteplas­sen etter en sterk sisterunde. Hennes bestenoter­ing i verdenscup­en er en 5.-plass fra forrige sesong i Hochfilzen.

Anastasia Kuzmina gikk seirende ut av fellesstar­ten, mens Paulína Fialková ordnet dobbelt slovakisk. Verdenscup­leder Dorothea Wierer ble slått av franske Anaïs Chevalier i kampen om tredjeplas­sen.

Marte Olsbu Røiseland klarte ikke kopiere helgens seirer etter å ha skutt seg bort med tre bom på tredje skyting. (NTB)

 ?? BERIT ROALD ?? Johannes Thingnes Bø ga seg selv en fin julepresan­g med vinne alle tre rennene i Nove Mesto.
BERIT ROALD Johannes Thingnes Bø ga seg selv en fin julepresan­g med vinne alle tre rennene i Nove Mesto.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway