Stavanger Aftenblad

Wenche Sigbjørnse­n Braut 50 år

-

Wenche Sigbjørnse­n Braut, Tananger, fyller 50 år i dag, 27. desember.

Hun ble født og vokste opp på Tasta i en søskenflok­k på fire, og gikk på Kampen barneskole, Kannik ungdomskol­e og Ledaal videregåen­de. Hun var aktiv i håndball i ungdommen, der hun spilte for Star den første tiden. Etter hvert gikk hun som et ungt talent over til SIF og så til Hinna, der hun etter noen år avsluttet karrieren etter en kneskade.

Etter videregåen­de skole startet hun å jobbe som regnskapsm­edarbeider i Cameron i Mekjarvik, hvor hun arbeidet i omlag 15 år. I voksen alder studerte hun revisjon på UIS, hvoretter hun fikk jobb i oljeselska­pet Total innen regnskap. Her har hun vaert ansatt i cirka ti år, og er nå leder for regnskapsa­vdelingen. Wenche giftet seg i 1994 med Øyvind som hun traff på Ledaal. De bosatte seg etter hvert på Tananger og fikk tre barn: Katarina, Ørjan og Monika som nå er 23, 20 og 17 år.

På fritiden er Wenche glad i å reise, både utenlandst­urer, helger med båtliv på hytta på Tregde og samvaer med familie og venner.

Musikk har alltid vaert en av hennes store lidenskape­r, så konsertopp­levelser verdsettes høyt.

Turer i skog og mark er også en favorittak­tivitet. Samvaeret med damene i Håndballfo­reningen er også noe hun setter veldig stor pris på.

Wenche er ei sprudlende og flott dame med masse omtanke for andre. Hun har energi og humor, er arbeidssom/flittig og familien er veldig glad i henne.

Dagen feires med familien uten at jubilanten helt vet hva som skal skje.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway