Stavanger Aftenblad

Alle dager

- Helga Fykse

DAGENS ORD: Det er 20.095 dager siden jeg ble født. Det er 10.495 dager siden jeg sa ja til min store kjaerlighe­t som ble far til mine barn.

Det er 9715 dager siden jeg ble mor for første gang, og det er over 9200 dager siden sorgen rammet ved at vi mistet et lite ufødt barn.

For nøyaktig 7010 dager siden forstod jeg for alvor at rusen igjen hadde fått en sentral plass i vår familie, og jeg ble alenemor til 3 små barn.

Det er cirka 2000 dager siden jeg fikk beskjed om at jobben jeg elsket ville bli avviklet og arbeidsled­ighet gjaldt plutselig meg.

Etter flere år som enslig våget jeg igjen å satse på kjaerlighe­ten, men for 1365 dager siden ble det nytt brudd, ny sorg, nytt savn og ny følelse av å mislykkes.

For 1219 dager siden satt jeg ved sykesengen og opplevde at min beste venninne døde så altfor tidlig.

Det er 6321 dager siden 11. september, 5119 dager siden dødstsunam­ien i Indonesia og 2720 dager siden 22. juli-terroren rammet Norge.

Dette er noe av alt det som har satt sitt preg på mine dager og mitt liv. Dine dager og hva som har preget deg er totalt annerledes. Men det som er felles, er at Jesus sier til oss alle at han vil vaere med ALLE DAGER. Uansett hva som skjer. Og løftet er tydelig: ”Kom til meg alle dere som strever og baerer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile.” Matteus 11,28.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway