Stavanger Aftenblad

Solskjaer vil overbevise De Gea og Martial

-

FOTBALL: Ole Gunnar Solskjaer er kun midlertidi­g manager i Manchester United, men han gjør sitt for å få David de Gea og Anthony Martial til å bli vaerende i mange år til.

Stjerneduo­en har begge fått sine kontrakter forlenget til juni 2020, men det har skjedd ved at United har benyttet seg av sin opsjonsret­t. Hittil har ikke klubben greid å få dem til å binde seg til nye langtidsav­taler.

– Jeg vet at klubben ønsker at de skriver under fordi de er kvalitetss­pillere. Det er opp til dem, men gresset er ikke mye grønnere på andre siden når du allerede er i Manchester United, sier Solskjaer, ifølge Sky Sports, i forkant av søndagens ligakamp mot Bournemout­h.

– Dette er verdens største fotballklu­bb, så du er på det beste stedet du kan vaere. Jeg håper å kunne guide disse to spillerne, og kanskje får jeg dem tippet over til å tenke at de vil bli vaerende. Spiller du fast i Manchester United, bør du gripe muligheten til å bli en del av klubbens historie, sier han videre.

De Gea har i United utviklet seg til å bli en av verdens aller beste keepere, mens Martial i sin tid ble hentet som verdens dyreste tenåring. Den franske angriperen imponerte i debutseson­gen, men varierte i prestasjon­ene under José Mourinho. Denne sesongen har han blomstret igjen. (NTB)

 ?? PHIL NOBLE, REUTERS ?? Roberto Firmino scoret tre mot Arsenal. Spesialt fint var 3-1-målet da han kjørte slalåm gjennom gjestenes midtforsva­r.
PHIL NOBLE, REUTERS Roberto Firmino scoret tre mot Arsenal. Spesialt fint var 3-1-målet da han kjørte slalåm gjennom gjestenes midtforsva­r.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway