Stavanger Aftenblad

Erotikkens år

-

DRØSET: La oss hjelpe Erna og gjøre 2019 til erotikkens år.

Erna Solberg har utropt 2019 til et slags erotikkens år. Det vil si, hun vil at folk skal få flere unger, sånn at vi har folk til å ta seg av dessertgen­erasjonen når det trekker stigen opp etter seg.

Samtidig sa Kong Harald i sin nyttårstal­e at folk må vaere snillere med hverandre, og her er det åpenbart at Kongen og Erna har snakket sammen. Målet til denne sammensver­gelsen er at du først skal si noe a la «så kjekt å se deg» eller «du er så hyggelig og velduftend­e», så skal dette gli over i en form for erotikk – med gjeldende resultat. Erna vil nok ikke ha en masse resultatlø­s erotikk. De er sløsing med tid og krefter. Du må ha noe å vise til etter erotikken, ganske nøyaktig

9 måneder etter. Vi har bare ikke råd til å ha en masse folk gående som bare driver med erotikk uten å produsere. Da blir vi Italia, der folk tafser og grafser på hinanden i en røre av pesto og elskov uten at det blir unger av det. Vi kan bedre enn det.

Hvis valget står mellom erotikk uten resultat, og for eksempel å jobbe overtid, da skal du holde deg på jobb. Men dersom din bedre halvdel melder om mulighet for konkret befruktnin­g, da skal du sporenstre­ks komme deg hjem – om du så må avspasere en time. Helt konkret kan bedriftene ordne dette med å lage en ordning der du kan gå hjem en time midt på dagen for å ... vel, drive erotikk. Dersom du ni måneder senere kan vise til gjeldende resultat, da får du godskrevet denne timen. Hvis det derimot viser seg at du har bedrevet erotikk naermest for moro skyld, da blir du trukket i lønn for denne timen. Medarbeide­re som gjentatte ganger har drevet med erotikk uten å ha noe konkret å vise til, om den var aldri så lystbetont, vil få en skriftlig advarsel.

Hvis vi skal fortsette å bygge landet, trenger vi folk som leverer, ikke en masse hippier som løper nøgne rundt og holder på.

Så, kamerater og tilstøtend­e koner: Tork av deg fliret og sett i gang. Landet og Erna trenger dere.

Erna vil nok ikke ha en masse resultatlø­s erotikk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway