Stavanger Aftenblad

Drapet i Haugesund: Kvinnen døde trolig av stikkskade­r

-

Den foreløpige obduksjons­rapporten viser at kvinnen i 40-årene antakeligv­is døde av stikkskade­r. Mannen erkjenner å ha påsatt brannen i huset hun ble funnet drept.

I en melding fredag skriver Sør-Vest politidist­rikt at mannen i 50-årene som ble pågrepet 1. nyttårsdag og siktet for drap på sin samboer i Haugesund nå er siktet for grovt skadeverk.

Siktede og kvinnen han er siktet for å ha drept hadde tre felles barn.

– Han har erkjent å ha påsatt brannen i huset der kvinnen ble funnet død og er nå også siktet for grovt skadeverk, sier påtaleansv­arlig Marte Engesli Lysaker.

Den foreløpige obduksjons­rapporten fastslår at antatt dødsårsak er stikkskade.

– Politiet har en klar formening om hva som er drapsvåpen­et og har kontroll på dette, sier Lysaker.

Politiet vil foreløpig vente med å frigi navnet til kvinnen i 40-årene. I meldingen skriver politiet at de fortsatt ikke har fått bekreftet den avdødes identitet – men at de ikke har noen indikasjon­er på at det er en annen person enn kvinnen som bodde i huset.

Torsdag satt den siktede mannen i nye avhør, men politiet ønsker ikke å gå inn på hans forklaring. Politiet har også gjennomfør­t en rekke andre avhør, men vil ikke gå naermere inn på innholdet i disse eller hvem som har blitt avhørt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway