Stavanger Aftenblad

Stenen maa kiles istykker, der den ligger

-

De magter ikke at faa den ut.

Iformiddag er man gaat igang med at fjerne den svaere sten, som kom drattende ind gjennem sovevaerel­sesvinduet i Wesselsgat­en 88. Den veier vistnok et par hundre kilo; man greier ikke at faa den hel ut; men stenen må vistnok kiles istykker og stykkerne derefter fjernes.

Der er ogsaa foraarsake­t skade paa andre huse, saaledes er skorstenen paa et hus halvveis bortrevet, i et andet hus er gjaerdet delvis blit ødelagt.

FOR 75 ÅR SIDEN, 14. JANUAR 1944

Den salte fisken som var ventet, kom i handelen i dag. Den selges på merke 15 og skal dekke behovet for dem som ennu har dette merket igjen. Sist der var saltfisk, var der nemlig ingen som ikke fikk, fordi der var lite fisk.

Det ser ut til at vaere på sin plass å minne om at også om morgenen blir det blending. Om en blir bøtelagt for dårlig blending, skal en ikke spille den foruretted­e som ikke visste det. Se efter i avisen, der står tidspunkte­t nøyagtig for hver dag.

Vaeret og føret de siste dager har på en klar måte avslørt huseiernes dårlige fortausren­hold. Storparten gjør ikke noget før snøvatnet truer med å trenge ned i kjelleren, eller med snøen på taket før de har fått et snøras i hodet.

FOR 50 ÅR SIDEN, 14. JANUAR 1969

Men ikke på Mosvatnet

Det er fortsatt skøytelov på Litle Stokkavatn i dag, selv om det i formiddags­timene var to plussgrade­r. Isen på Mosvatnet holder ikke den tykkelsen som kreves og er ennå usikker.

Imidlertid er hovedbanen på Stavanger stadion klar for skøyteløpe­rne. Også Vestbanen ligger blank og fin, men der blir det trolig stengt i løpet av ettermidda­gen for ispreparer­ing til det lokale skøytestev­net onsdag og torsdag.

Når det gjelder Midjord stadion blir den trolig sprøytet i naer fremtid om kvikksølve­t kryper under nullpunkte­t igjen. Ellers er isen lovlig for skøyteløpe­re på Vannverket i Hillevåg.

FOR 25 ÅR SIDEN, 14. JANUAR 1994

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway