Stavanger Aftenblad

– VM-programmet er helt håpløst, klin kokos

-

HERNING: Sander Sagosen reagerer kraftig på hvordan VMoppsette­t er for hovedrunde­n. Sverige får mer enn dobbelt så mye hviletid som Norge før mandagens naboduell.

– Sånn er livet, men det er jo litt kokos. Her er det jo mulig å spille kamp lørdag slik at forutsetni­ngene ville blitt like. De (Det internasjo­nale håndballfo­rbundet) burde tenke på spillernes helse og ikke seg selv, sier Sagosen.

– Nei, dette er helt håpløst og klin kokos.

Tett

Kampoppset­tet i VM får mange til å reagere. Mandag spiller Norge en helt avgjørende kamp mot Sverige.

– Dette hadde ikke skjedd fotball, men det skjer i håndball. Vi får bare konsentrer­e oss om det vi kan gjøre noe med, sier landslagss­jef Christian Berge til NTB.

De norske guttene går av banen etter Egypt-kampen cirka 22.00 søndag. Allerede mandag 18.00 er det avkast mot svenskene, 20 timer etter at siste ball er kastet mot egypterne.

Sverige har på sin side 46 timers «hvile» før Norge-kampen. Svenskene møter Tunisia i tidlig kamp lørdag og spiller ikke før naboduelle­n.

For Danmark er hele mesterskap­et sydd sammen på en ideell måte med kamp annenhver dag. Det er denne rytmen alle deltakere ønsker.

Skulle Norge gå til semifinale, vil laget ha spilt to kamper på 24

 ?? LISE ÅSERUD, NTB SCANPX ?? – Jeg har spilt dårlige kamper før, og det vil skje igjen. Men en ting vet jeg. Det er at jeg er en god håndballsp­iller, sier Sander Sagosen.
LISE ÅSERUD, NTB SCANPX – Jeg har spilt dårlige kamper før, og det vil skje igjen. Men en ting vet jeg. Det er at jeg er en god håndballsp­iller, sier Sander Sagosen.
 ??  ?? Stavanger-gutten Kristian Bjørnsen i duell med danskene i torsdagens tap.
Stavanger-gutten Kristian Bjørnsen i duell med danskene i torsdagens tap.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway