Stavanger Aftenblad

Oilers kan overta tabelltopp­en

- Christoffe­r Hjalmarsso­n

ISHOCKEY: Oilers hadde ingen problemer med å feie Stjernen av isen i torsdagens bortekamp. Lørdag kan de ta tabelltopp­en tilbake når jumbolaget Ringerike kommer til DNB Arena. Mot Stjernen torsdag kveld hadde Oilers litt startvansk­er. Det var hjemmelage­t som ville mest fra start, i hvert fall virket det slik. En uke uten kamp hadde satt sine spor og for Oilers handlet det mest om overtennin­g hos Phil Lane. Han rakk så vidt tilbake på isen etter en utvisning før han nok en gang måtte ut.

– Var nok ikke helt klar Boarding, roughing og usportslig opptreden sørget for 14 nye minutter i frysebokse­n.

– Du kan kjøre øvelser og trene hardt gjennom uken, men det matcher ikke tempoet i en hockeykamp. Vi var nok ikke helt klare for at Stjernen skulle presse på fra start, forteller Jacob Lagace til Aftenblade­t.

Stjernen tok ledelsen 1-0, men etter det handlet det meste om Oilers. Utlikninge­n kom i overtall. Johannes Joahnnesen sitt skudd fra blå snek seg inn etter en solid jobb foran mål av Greg Mauldin.

– Jeg har nok fått rollen som en slags «powerforwa­rd». Jeg er den som skal krige og slite foran mål, og om det er det laget trenger så tar jeg gjerne den rollen. Jeg gjør alt som trengs for å vinne et mesterskap, for jeg blir jo ikke akkurat yngre, sier 36 år gamle Mauldin mens han trekker litt på smilbåndet.

Mauldins første

Oilers vant andre periode 3-0 og økte til 6-1-seier i løpet av de siste 20 minuttene. Nykommer Gerg Mauldin fikk også sitt første målpoeng.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway