Stavanger Aftenblad

McIntyre utsetter Stavanger-show

- Havard.t.knutsen@aftenblade­t.no

STAVANGER: Kveldens stand upshow i Dnb Arena flyttes til 27. november på grunn av sykdom.

Håvard Tanche-Larsen Knutsen

Rolf Frøyland

Dette melder arrangøren torsdag ettermidda­g:

«Vi beklager å informere deg om at morgendage­ns show med Michael McIntyre i Stavanger 8. februar har blitt flyttet til 27. november 2019. Grunnen for dette er at Michael McIntyre har pådratt seg influensa.

Kjøpte billetter og nummererte sitteplass­er er fortsatt gjeldende, og du trenger ikke foreta deg noe som helst.

Michael McIntyre gledet seg veldig til å komme til Stavanger og er svaert lei seg for at han har blitt syk. Han håper alle har anledning til å komme i november i stedet.

Dersom ny dato ikke skulle passe kan du refundere billettene på utsalgsste­d fra og med mandag 11. februar. Fristen for dette er 11. april 2019. Vi beklager dette og eventuelle ulemper dette måtte medføre.»

Hvordan du får refundert utgiftene til billetten, kan du lese på arrangemen­tets Facebook-side.

– Vi synes det er veldig trist. Michael McIntyre var steinbra sist han besøkte oss i DNB Arena, sier arenasjef i DNB Arena, Petter Nystrøm.

– Han har hatt influensa i noen dager, så har man prøvd å se det an dag for dag. Til slutt måtte han hive inn håndkleet, så han har nok gått på en skikkelig smell. Dessverre er det ikke mye vi får gjøre med det. Heldigvis fikk vi beskjed så tidlig at vi ikke begynte med oppringgin­gen av salen, forklarer Nystrøm.

Det var onsdag at Byas meldte at McIntyre hadde avlyst sitt show i Lillehamme­r, men at det fortsatt var håp om at han kunne opptre i Stavanger.

Komikerens show i Trondheim torsdag kveld er naturlig nok også avlyst.

 ?? JOEL RYAN, TT NYHETSBYRÅ­N ?? Michael McIntyre er syk.
JOEL RYAN, TT NYHETSBYRÅ­N Michael McIntyre er syk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway