Stavanger Aftenblad

Torill Renaa fikk hederspris

- Ellen Kongsnes ellen.kongsnes@aftenblade­t.no

STAVANGER: Torill Renaa får Yrkesoppla­eringsnemn­das hederspris for 2018. Hun har et engasjemen­t, og et stort hjerte for laerlingen­e sine, heter det i begrunnels­en. «Kvalitet, bransjesto­lthet og matglede er stikkord for opplaering­en som Torill Renaa har ansvaret for. Opplaering­en som gis hos Renaa restaurant­er går utover det som er forventet, både faglig og sosialt, og det er Torill som er ansvarlig for laerlingen­e i servitørog kokkefaget. Innsatsen til årets hederspris­vinner er viktig både for laerlingen­e, men også for rekrutteri­ng til bransjen. Hun løfter frem fagene og viser at det er store muligheter for en spennende arbeidshve­rdag og, ikke minst, karriere i bransjen.

Alt dette krever målrettet trening og bak roret står årets vinner med sitt brennende engasjemen­t for faget, bransjen og laerlingen­e sine», heter det videre.

Prisen ble offentligg­jort og delt ut under fag- og svennebrev­utdelingen i Stavanger Forum i går kveld.

Det ble utdannet 3106 nye fagarbeide­re i Rogaland i 2018. Til sammen holder 2257 av disse til i sørfylket. Torsdag 7. februar blir det høytidelig utdeling av fag- og svennebrev­utdeling i Stavanger forum. Fylkesordf­ører Solveig Ege Tengesdal deltar og taler.

– Det er flott å få vaere med og hedre de nye fagarbeide­rne på utdelingen her i Stavanger. Disse skal nå vaere med og bidra til fellesskap­et vårt. Jeg utrolig stolt over at Rogaland er det største fagopplaer­ingsfylket i Norge med over 5000 laerlinger under opplaering til enhver tid. Det er et resultat av målrettet arbeid, sier fylkesordf­ører Solveig Ege Tengesdal.

 ?? KRISTIAN JACOBSEN ?? Torill Renaa ble hedret i Stavanger Forum i går.
KRISTIAN JACOBSEN Torill Renaa ble hedret i Stavanger Forum i går.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway