Stavanger Aftenblad

Zuccarello banens beste i debuten, men ut med skade

-

ISHOCKEY: Mats Zuccarello ble banens beste med scoring og målgivende i debuten for Dallas Stars der de vant 4–3 over Chicago Blackhawks.

Bare et døgn etter at Mats Zuccarello ble offentligg­jort som Dallas Stars-spiller, var nordmannen i aksjon for sin nye klubb. Og det ble en hendelsesr­ik affaere for 31-åringen.

Zuccarello sto for både målgivende pasning og scoring i sin første kamp. Han ble kåret til banens beste.

Så kom nedturen da han måtte av isen. Han blokkerte et skudd og så ut til å ha store smerter i hånden. Ifølge VG skal det vaere snakk om et brudd i høyrearmen.

– Det er skikkelig, skikkelig trist akkurat nå at dette skjedde, men forhåpentl­igvis kommer jeg raskt tilbake, sa Zuccarello like etterpå.

Det opplyses at han vil vaere ute med skaden i fire uker.

Drøye 11 minutter var spilt da 31-åringen sikret sitt første målpoeng for Dallas. Zuccarello var nest sist på pucken da Radek Faksa satte inn 1–0. Senere i perioden økte Stars ledelsen til 2–0.

Bare ett minutt og 44 sekunder inn i den andre perioden kom kampens store øyeblikk med norske øyne. Da økte Mats Zuccarello til 3–0.

Mats Zuccarello forlot New York Rangers som en publikumsf­avoritt. Han fikk 509 kamper for storklubbe­n, og var svaert godt likt både blant medspiller­e og supportere.

Flere uttrykte følelser etter at nordmannen forlot klubben. Stjernekee­per Henrik Lundqvist la i hvert fall ikke skjul på at han kom til å savne Zuccarello.

Da han i et intervju med MSG Networks ble spurt om hva Zuccarello har betydd både på og utenfor banen, brast Lundqvist i tårer. (NTB)

 ?? NTB SCANPIX ?? Mats Zuccarello fikk en pangstart i Dallas Stars-drakten søndag kveld.
NTB SCANPIX Mats Zuccarello fikk en pangstart i Dallas Stars-drakten søndag kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway