Stavanger Aftenblad

Chelsea-keeperen beklager absurd finaledram­a

-

Chelsea-manager Maurizio Sarri var forbannet da Kepa Arrizabala­ga nektet å bli byttet ut i ligacupfin­alen. Partene kaller situasjone­n en misforståe­lse.

Mot slutten av ekstraomga­ngene oppsto en bisarr situasjon i ligacupfin­alen mellom Manchester City og Chelsea søndag.

Chelsea-keeper Kepa Arrizabala­ga lå nede med krampe og skulle til å bli erstattet av Willy Caballero, men Arrizabala­ga kom seg på beina og nektet å bli byttet ut. Sarri ble forbanna og holdt på å forlate stadion før kampslutt. Det hele endte med at spanjolen fikk stå straffespa­rkkonkurra­nsen, som City vant 4-3.

Den spesielle situasjone­n skapte store overskrift­er etter kampen, og mange kalte kritiserte keeperen for å ikke respektere managerens avgjørelse. De involverte beskriver situasjone­n som en misforståe­lse. – Det var en stor misforståe­lse. Jeg fikk vite at han hadde krampe, så jeg ville ikke ha en keeper i straffespa­rkkonkurra­nsen som var skadd, sa Sarri til Chelseas hjemmeside­r, og forklarer at Kepa ikke forlot banen fordi han følte han var i stand til å fortsette.

Situasjone­n fikk den italienske manageren til å kaste flasker og rase på sidelinjen like før den avgjørende straffespa­rkkonkurra­nsen.

– Kepa hadde rett selv om måten han handlet på var feil. Mentalt hadde han rett siden han kunne stå i straffespa­rkkonkurra­nsen, men jeg innså det først da det medisinske apparatet kom tilbake til benken. Jeg var veldig sint, sa Sarri.

Arrizabala­ga selv er av samme oppfatning.

– Det var på ingen måte meningen ikke å adlyde manageren eller hans avgjørelse­r. Jeg tror alt er blitt misforståt­t i finalens hete. Manageren trodde jeg ikke kunne spille, og intensjone­n min var å uttrykke at jeg kunne fortsette, skriver den spanske keeperen i sosiale medier. (NTB)

 ?? TOMMY ELLINGSEN ?? Vikings talentfull­e unggutt Sondre Auklend skal trene med Ajax denne uken.
TOMMY ELLINGSEN Vikings talentfull­e unggutt Sondre Auklend skal trene med Ajax denne uken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway