Stavanger Aftenblad

Søndag kan Sola sikre opprykk

- Ingvild Lygren ingvild.lygren@aftenblade­t.no

HÅNDBALL: Selv om opprykket til eliteserie­n forsatt ikke er sikret, har Camilla Herrem ingen problemer med å snakke om egne forventnin­ger foran neste sesong. Sola er så langt ubeseiret i 1. divisjon, og med seier i søndagens bortekamp mot Follo HK er laget klar for eliteserie­spill neste sesong.

– Vi skal opp, og det gleder jeg meg til. Det blir godt å få krigingen i hver kamp. Det er når alle kamper er viktige og vi må ta to poeng at vi utvikler oss til bedre håndballsp­illere, sier Herrem etter lokaloppgj­øret mot Ålgård hvor Sola lekte seg til 43–15-seier.

Ett minutts applaus

Herrem hadde gruet seg til ons- dagens hjemmekamp. I midten av februar mistet hun faren, Carl Otto Herrem, og onsdag spilte hun sin første hjemmekamp uten faren på tribunen. Før kampen ble faren, som blant har vaert speaker i Sola HK i mange år, minnet med ett minutts applaus.

– Pappa elsket lyd. Hele familien var enige om at applaus var den rette måten å hedre ham på. Det var sånn han likte det. Det var godt det var så mange folk her i dag. Det ble en fin avslutning, sier Herrem som ble kampens toppscorer med ni fulltreffe­re.

Helgul festaften

Ålgård fikk det svaert tøft i kampen mot Sola i Åsenhallen. Solaspille­r Kristiane Knutsen startet det som skulle vise seg å bli en helgul målfest foran fulsatte tribuner. Allerede etter fem minutter ledet Sola med fire mål. Men vertene hadde ikke tenkt å gi seg med dette. De fortsatte å hamre inn mål, mens Ålgård slet både forover og bakover på banen. Etter 18 minutters spill var Sola foran med 11 mål, og ledet på det meste med 15 (!) mål i første omgang. I andre omgang fortsatte Sola å leke seg på parketten, og vant til slutt 43–15.

– Det var skikkelig gøy. Full tribune og lokaloppgj­ør. Det blir ikke bedre enn dette. Alt klaffet for oss i dag, smilte en storfornøy­d Line Ellertsen etter kampen.

 ?? FOTO: ANDERS MINGE ?? – Pappa hadde vaert stolt hvis han hadde sett meg i dag. Han likte sånne kamper som dette, sier Camilla Herrem etter den tunge hjemmekamp­en etter at hun mistet faren.
FOTO: ANDERS MINGE – Pappa hadde vaert stolt hvis han hadde sett meg i dag. Han likte sånne kamper som dette, sier Camilla Herrem etter den tunge hjemmekamp­en etter at hun mistet faren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway