Stavanger Aftenblad

Fant ikke igjen skiene sine

-

SESILÅMI: Stig Klungtvedt hadde solide ambisjoner foran dagens renn, spesielt siden han gjennomfør­te Vasaloppet i fin stil forrige helg. Men det skulle vise seg at det ikke ble noen start på han, heller en sur busstur tilbake til Sinnes.

– Jeg hadde gjort forarbeide­t med mine tre par ski før jeg reiste fra Sandnes i fredag. Derfor trengte jeg ikke å ta dem ut av bussen når vi kom fram til hotellet om kvelden, i trygg forvisning om at alt var i skjønneste orden, forklarer dagens uheldigste deltaker i målområdet ved Sinnes.

Han mener at det må vaere noen andre som har tatt feil bag med ski og tatt dem med inn på hotellet for å preppe dem. Når de så oppdager at det er feil ski, så tar de dem ikke med tilbake til bussen.

– Det ble ganske så hektisk aktivitet i timene før start når jeg oppdaget at skiene var borte. Jeg var ikke lite irritert i det øyeblikket jeg oppdaget det, understrek­er han. Etter mye fram og tilbake så måtte han bare erkjenne at starten ville gå uten han på startstrek­en dette året.

– Dette var rett og slett så dritsurt at jeg ikke har ord for det. Greit nok at det går an å ta feil bag, men at den som da gjør det ikke tar seg bryet med å legge skiene tilbake på plass, det sliter jeg virkelig med å akseptere, sier en veldig skuffet Stig Klungtvedt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway