Stavanger Aftenblad

Oilers sliter mot Sparta: - Vi kan matche dem fysisk

- Christoffe­r Hjalmarsso­n crhjalmars­son@gmail.com

ISHOCKEY: Som alle andre matcher mellom Stavanger Oilers og Sparta ble kamp to i kvartfinal­en en fysisk batalje. Nok en gang gikk Sparta seirende ut. SARPSBORG: Som et tegn på den fysiske kampen som utspilte seg i Sparta Amfi har Jacob Lagace bandasjert opp armen når han møter Aftenblade­t. Dog ingenting å bekymre seg for.

- Nei, det er ikke mye. Det er bare en del av sluttspill­et. Jeg prøver bare å ta vare på kroppen, beroliger Lagace.

Publikum hadde nettopp blitt servert en gnistrende hockeykamp der det smalt godt i vantet hele veien. Nok en gang var det Sparta som viste seg som det sterkeste laget med sitt fysiske spill.

– De har et lag som spiller denne fysiske stilen, men jeg synes det går begge veier. Vi er absolutt ikke redde eller noe sånt. Vi kan matche dem fysisk, og det var nok en god kamp for tilskuerne, sier Lagace.

Tredje skade i Sarpsborg Tidligere denne sesongen gikk Brandon Burlon ned for telling i Sparta Amfi. Han var dermed ute i en lengre periode. I siste seriekamp var det Markus Søberg som måtte ut etter en kraftig takling.

Denne kvelden var det Patrick Ulriksen som måtte ut tidlig i første periode. Også det etter en kraftig takling. Todd Bjorkstran­d hadde ikke noen status på Ulriksen, og ville heller ikke anklage Sparta for stygt spill.

– De spiller tøft, og det er vi vant med. Taklingen på Patrick (Ulriksen) må jeg se på nytt. Men våre spillere skal takle det fysiske. Det er ikke noe problem, sier treneren.

Også Dennis Sveum, som var tilbake fra skade, er sikker på at Oilers har fysikken som må til.

– Vi har et veldig bra fysisk lag. Så hvis vi legger pucken litt ned bak backene og jobber hardt på dem, så ser det ikke ut til at de tør å hente puckene. Så vi får jobbe litt på det og smelle på, er backens klare melding.

– Må fokusere på neste kamp Med 0–2 i kamper er det klart at mandagens oppgjør i DNB Arena blir meget, meget viktig for Oilers. Lagace legger ingenting i mellom når han beskriver viktighete­n.

– Det er en kamp vi MÅ vinne. Nå får vi bare la dagens tap svi i kveld, så er det tilbake på trening i morgen. Vi får bare gjøre oss klare for mandag og snu dette.

– Etter et slikt tap, er det bra at kampene nå kommer tett?

– Ja, jeg synes det. Kort tid, kort minne. Det er det vi prøver på her. Vinner du så må du videre, og det samme gjelder ved tap. Da kan vi unngå å dvele ved resultatet. Vi skal vaere klare på mandag, slår Lagace fast.

 ?? CHRISTOFFE­R HJALMARSSO­N ?? KRIG: Kampen mot Sparta ble en ny ishockeykr­ig fra start til slutt for Stavanger Oilers.
CHRISTOFFE­R HJALMARSSO­N KRIG: Kampen mot Sparta ble en ny ishockeykr­ig fra start til slutt for Stavanger Oilers.
 ?? CHRISTOFFE­R HJALMARSSO­N ?? Patrick Ulriksen var virkelig fortumlet etter at han ble taklet hardt i kampen mot Sparta.
CHRISTOFFE­R HJALMARSSO­N Patrick Ulriksen var virkelig fortumlet etter at han ble taklet hardt i kampen mot Sparta.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway