Stavanger Aftenblad

Her sover du for 6500 per natt

-

STAVANGER: Eilert Smith Hotel, Stensrudfa­milien sitt luksushote­ll på Holmen, åpnet i går.

Tor Dagfinn Dommersnes

vi har stilt strenge krav, sier hotelldire­ktør Tone Herigstad til Aftenblade­t.

Aftenblade­t har tidligere omtalt det luksuriøse hotellet som bare har 11 rom. Nå er prisene for overnattin­g på plass og det viser seg at det koster 6500 kroner å bo på de beste rommene, såkalt Superior Suite. Dem finnes det tre stykker av.

– Ja, det er ikke billig, men så skal man også få noe helt ekstra her hos oss, sier Herigstad. - Gjestene skal føle at de blir svaert godt ivaretatt.

Alle gjestene skal få servert frokost fra Renaa på rommet.

– Vi har også billigere alternativ, og et vanlig enkeltrom koster like under 2000 kroner, sier Herigstad.

Hun kan fortelle at de allerede har begynt å tikke inn bestilling­er. Resten av måneden regner hun med et belegg på ca 20 prosent.

– Vi foretar en soft opening nå i vår. Vi vil gjerne passe på at alt fungerer som det skal.

Kristoffer Stensrud har tidligere vaert sparsom med informasjo­n om kostnadene for utbygginge­n. Men han har antydet overfor Aftenblade­t at restaureri­ngen og byggingen av en penthousel­eilighet på toppen av hotellet kan beløpe seg til rundt 100 millioner kroner.

Det er Kristian Stensrud, sønnen til Signe Anne og Kristoffer Stensrud, som skal flytte inn i leilighete­n. Den er ikke helt ferdig ennå.

Ekteparet Stensrud kjøpte Nordbøgata 8 for 5,7 millioner kroner i 2011. Mange kjenner det som Laserklini­kken. Det var bondesamvi­rket som bygde huset i 1937. I mange år var der både butikk, lager og kontorer.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway