Stavanger Aftenblad

United mot Barcelona, i CL-kvartfinal­en

-

FOTBALL: Ole Gunnar Solskjaer og Manchester United fikk en knalltøff trekning i mesterliga­en. De møter i Barcelona i kvartfinal­en

Det ble klart under gårsdagens trekning i Lyon. Dermed betyr det at Ole Gunnar Solskjaer og hans menn skal bryne seg på Lionel Messi og co. Manchester United spiller det første av to oppgjør hjemme på Old Trafford.

De andre kvartfinal­ene er som følger: Liverpool – Porto, Ajax – Juventus og Tottenham – Manchester City. Første kamp spilles 9. og 10. april, returkampe­ne en uke senere.

Skulle Manchester United ta seg videre mot Barcelona, møter de vinneren av oppgjøret Liverpool – Porto i semifinale­n. Det kan altså bli et rivaloppgj­ør av de sjeldne i semifinale­n.

Tottenham eller Manchester City møter Ajax eller Juventus i den andre semifinale­n.

– Jeg bryr meg egentlig ikke så mye hvem vi møter. Det blir tøft uansett dersom du skal vinne, sa Solskjaer i forkant av trekningen.

Han kan trolig ikke vaere helt fornøyd med Barcelona. Laget leder ligaen i Spania og er en stormakt i europeisk fotball. Med et stjernegal­leri med Lionel Messi i spissen, er det langt fra noen drømmemots­tander.

Solskjaers United ble klar for kvartfinal­en etter en sensasjone­ll snuoperasj­on mot Paris Saint-Germain. Engelskmen­nene lå under 0-2 etter hjemmekamp­en, men etter 3-1-seier i Frankrike ble de det første laget siden 1969 som har gått videre etter å ha tapt med to mål på hjemmebane.

Dette er første gang klubben er i kvartfinal­en i mesterliga­en siden 2014. Da ble det tap for Bayern München. Sist laget kvalifiser­te seg for semifinale, var i 2011. Da endte det til slutt med finaletap mot Barcelona.

Finalen spilles i Madrid i begynnelse­n av juni. (NTB)

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway