Stavanger Aftenblad

Høire-mann fra udpå Malde

-

DRØSET: Je bler litt forvirde av denne polletikke­n.

Vi her oppe på Egenes, så bestandig har stemt på Høire, vi bler litt skeptiske når partiet vårt nominere en fra langt ude på Malde så ordførerka­ndidat. Je mene atte det e sånn atte Malde ikke e en del av byen vår, men et landsens område udforbi, akkesom Sandnes. En del av omegnen, allså.

Å da konne jo Høire lige gjerne nominert en fra Sandnes til å ver ordfører, sånn så for eksempel han så e ordfører i Sandnes nå, for han e vel den beste Høire-ordføreren Sandnes noen gang har hatt. Å så e det jo helt genialt atte an har infiltrert

Arbeidspar­tiet så godt så an har gjort.

Nå har vi jo våre overløbere her oppe på Egenes og, sånne så von Winckelhum­pen, for eksempel, så har begynt å stemme på Miljøparti­et De Galne, eller hva de nå hete, efter atte han fikk seg drivhus i haven å fikk seg sånnen Teslen-bil så ikke har motor, men bare et batteri. Det fine med det siste, for å sitere von Winckelhum­pen selv, e jo atte han har lov til å kjøre bilen, selv om an har tatt seg et glass portvin eller to for podagraen sin skyld, for det atte an ikke kan regnes så motorkjøre­tøy.

Nå har je sett det i avisen, atte der e sånne radikale så ska tromme å skrige i Folketeate­ret for det atte de ikke vil ha Høire-ordfører i byen vår mere. Til de sie je bare det, atte de skolle bare visst.

Ja, det skolle de.

De skolle bare visst hvordan de hadde det i Sovjetonio­nen.

Der va ikke masse tromming å skriging der.

Å, nå kjenne je atte je bler helt altererte bare av å ta alt dette inn over meg.

Kommoniste­r så tromme å skrige. En Høire-ordfører fra langt ude på Malde?

Det har vi jaffal ikke hatt på lenge.

Je må bent frem sedde meg ned å ha en liden jinn.

Han så e ordfører i Sandnes nå, e den beste Høireordfø­reren Sandnes noen gang har hatt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway