Stavanger Aftenblad

Jostein Aannevik 60 år

-

Jostein Aannevik er 60 år søndag 31. mars.

I 1959 ble en rødhåret gutt, født og oppvokst i fiskerland­sbyen Kalvåg i Bremanger, en liten kystperle mellom Florø og Måløy.

Han har to søstre som bor i Bergen. Og tre voksne sønner i Stavanger.

Han startet i byggebrans­jen i 1976, som jernbinder og forskaling­ssnekker. Etter endt militaertj­eneste, i 1980, gikk veien videre til oljebransj­en i Jåttåvågen. Her var han jernbinder/bas i firmaet Norwegian Contractor­s, og var med på byggingen av flere Condeep-plattforme­r. I 1994 tok han med familien til Newfoundla­nd i Canada, for å jobbe som jernbindes­pesialist på Hibernia-prosjektet, her var vi i ca 1 år. Dette utløste en smak for prosjekter i utlandet. Mellom 2004 til 2016, jobbet han som Logistic- og Jernbindes­pesialist for Aker i Øst-Russland, og Logistikk- og materialko­ordinator på Shetland, Kasakhstan og Brunei. I 2016 vendte han snuten hjemover og begynte å jobbe i Nordsjøen på Gina Krog. I dag finner du han på Johan Sverdrup, som Logistikk- og kabelkoord­inator.

Jostein er en positiv person med glimt i øyet. Hjelpsom, grei og en handyman, det er ikke noe han ikke klarer å fikse. Det er han naboene går til for å få hjelp. Han er godt likt i alle omgangkret­ser.

Reiser til Kalvåg så ofte han har tid for å besøke sin far på 89 år.

Julen 2018 forlovet han seg med Maliwan, som har tre voksne barn fra før.

Det blir en stor feiring med venner og familie senere i sommer.

En stor gratulasjo­n og hilsener fra din forlovede Maliwan, Jan Roger, Kim Andre, Chris Robert, Katharina, Finn, Min, Junus, Nadia og Markus. Din far Edvin, Irene, Harald og Eva hilser også.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway