Stavanger Aftenblad

Friloftsli­v

-

DRØSET: Je pleie å si det, atte her oppe på Egenes, så har vi bestandig stemt på Høire.

Men det e nok en sannhed med mortifikas­joner, for det atte der e masse friskoser her oppe så har likt å spasere i fjellet med niste å knickers, å de har jo alltid stemt på Venstre.

Nå har det jo ikke alltid vaert så enkelt å forstå hva Venstre egentlig har stått for, men de har jaffal ikke hatt imod atte der ska spaseres rondt i fjellet, å på mange måder har jo Toristfore­ningen å Venstre vert to sider av samme sag. Det e derfor je slide litt med å se sammenheng­en i atte der e follt av folk så e med i Toristfore­ningen, men nesten ingen så stemme på

Venstre.

Har Toristfore­ningen blitt udsadde for et sosialisti­sk komplott? E det sånn atte medlemmene i Toristfore­ningen egentlig står i Den Kommonisti­ske Internasjo­nalen nå? Å hva med sånne overløbere så von Winckelhum­pen, så e med i Miljøparti­et De Galne, e det de så lave kalamitete­r?

Egentlig så tvile je litt på atte dette kan ver riktig, for det atte alle vet atte kommoniste­ne e noen lade typer så vil ta våres penger i steden for å skabe noe selv, mens de i MDG går i avlagte kler å står i Sørmarken å klemme et tre. Det kan jo ikke ver sånn, atte dette e alle så e med i Toristfore­ningen?

Hjemme hos oss trengte vi ikke å spasere i fjellet, for det atte vi hadde sjåfør. Nå i dag har vi polakker, å hvisomatte det atte der e så dårlig ver på en søndag, atte vi ikke kan spasere rondt Mosvannet, så sende vi bare polakkene ud for å spasere for oss.

Det bler kanskje litt drygt å kalle seg en friskos for det, men det kvalifiser­e sikkert til å ver med i Toristfore­ningen det og. Det kan jo tross alt gå ganske vilt for seg på Sandnes-siden av Mosvannet.

Å nei, dette greie je ikke å ta innover meg. Je må bent frem sedde meg ned å ha en liden jinn. Men siden våren har komt, kan je ta an onder hengebjerk­en udi haven.

Det e jo friloftsli­v, det og.

Hjemme hos oss trengte vi ikke å spasere i fjellet, for det atte vi hadde sjåfør

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway