Stavanger Aftenblad

Manchester United-spillerne trigges av Solskjaer-mål

-

FOTBALL: Juan Mata sier at Manchester United-spillerne bruker et ikonisk bilde av Ole Gunnar Solskjaer inn mot Barcelona-kampen i kveld.

– Vi spillerne kommer til å ha bildet i hodet av ham som jubler etter seiersmåle­t, sier Mata til Manchester Evening News med henvisning til Solskjaers matchvinne­rmål i mesterliga­finalen i 1999.

Mata sier at hans egen uavklarte situasjon ikke er så viktig.

– Jeg setter laget foran meg selv.

Spanjolen kan forsvinne fra Old Trafford til sommeren, men han roser Solskjaer.

– Det første jeg vil si om ham, er at han er et flott menneske og en fin kar. Det så man fra dagen han kom inn.

– Jeg var glad på hans vegne da han fikk jobben permanent. Han vet hva United er og skal vaere. Så det er perfekt.

Ole Gunnar Solskjaers drøm om et mesterliga­sjokk støter på fotballens isfjell i Lionel Messi. Barcelona-angriperen hamrer inn mål mot engelske stjernelag.

Argentiner­en er tilbake på sitt aller beste i en alder av snart 32. På 29 kamper mot engelske lag i Champions League, har han 22 scoringer og seks målgivende pasninger.

I Barcelona er også Philippe Coutinho. Han rakk å laere at United er Liverpools store erkerival i løpet av sine år i Premier League.

– Skulle vi slå United, vil det bety dobbel glede. Jeg har allerede fått mange lykkønskni­nger fra Liverpool-folk. Jeg laerte hva kamper mot United betyr da jeg bodde i Liverpool. Det har hamret seg inn i hukommelse­n min og gir meg ekstra motivasjon før kampene som kommer, sier Coutinho ifølge Sunday Mirror.

Går Liverpool og United videre til semifinale, møtes klubbene der i det som vil vaere eksplosive saker over to kamper. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway