Stavanger Aftenblad

Flere masseslags­mål i Stavanger sentrum

-

STAVANGER: Natt til i går ble en travel økt for Sør-Vest politidist­rikt. Operasjons­leder Toralv Skårland meldte om 12 slagsmål, derav flere masseslags­mål.

Det har vaert en travel natt for politiet i distriktet, melder Skårland.

Det er loggført 26 bortvisnin­ger fra sentrumskj­ernene i Stavanger, Sandnes, Haugesund og Bryne.

– Det mest spesielle er likevel et stort antall slagsmål på byen. I alt har vi fått melding om 12 tilfeller av slagsmål. Flere av disse beskrives som masseslags­mål. I tre tilfeller har de involverte hatt behov for legetilsyn, forteller operasjons­leder Toralv Skårland. – Hva er årsaken til slagsmålen­e? Er de avtalt på forhånd? – Det har jeg absolutt ikke inntrykk av. Erfaringen fra tidligere tilsier at det er svaert lite som skal til før folk barker sammen. Av og til begynner det med at to slåss. Så er det noen som får hevntanker, og så braker det løs igjen senere, da gjerne med flere personer, sier Skårland.

Natt til i går var det blant annet en episode ved Fisketorge­t i Stavanger klokken 03.33, der 10–12 stykker slåss mot hverandre. Politiet kom til stedet og fikk skilt partene. Flere av de involverte ble bortvist fra sentrum.

Noen minutter tidligere smalt det utenfor en nattklubb i Nedre Strandgate. Mellom 6 og 10 personer var involvert. Etter hvert forflyttet stridighet­ene seg til Lendeparke­n, der det hele løste seg opp.

 ?? RONNY HJERTÅS ?? Natt til i går hadde politiet i de største byene det meget travelt. Her har de rykket ut på bråk ved De røde sjøhus i Stavanger.
RONNY HJERTÅS Natt til i går hadde politiet i de største byene det meget travelt. Her har de rykket ut på bråk ved De røde sjøhus i Stavanger.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway