Stavanger Aftenblad

Viking har ingen planer om å erstatte Tripic

- Stig Nilssen stig.nilssen@aftenblade­t.no

FOTBALL: Søndag kan Zlatko Tripic få sin debut for tyrkiske Göztepe. Viking-trener Bjarne Berntsen har foreløpig ingen planer om å erstatte kapteinen.

Det har gått veldig fort i svingene for Zlatko Tripic. Mandag formiddag trente han med Viking i Jåttåvågen. Tirsdag dro han til Tyrkia og klubben Göztepe for å gjennomgå medisinsk test og signere kontrakten sin.

Etter det Aftenblade­t kjenner til, signerer forrige sesongs Viking-kaptein en avtale for de neste 3,5 årene. Han slutter seg til sin nye klubb på direkten og kan få sin debut i serien allerede førstkomme­nde søndag.

Berntsen er fornøyd

Da drar hans nye klubb Göztepe til bortekamp mot Antalyaspo­r. Etter halvspilt serie i den tyrkiske toppdivisj­onen ligger Göztepe på 10.-plass med 23 poeng. Det er 18 lag i divisjonen.

Salget av viktige Zlatko Tripic får imidlertid ikke Vikingtren­er Bjarne Berntsen til å straks starte jakten på nye spillere eller dra fram listen over kantspille­re som er ledige på markedet.

– Vi har allerede veldig mange gode kantspille­re i troppen. I tillegg har vi hentet YannErik de Lanlay som er en typisk kantspille­r. Vi har også Zymer Bytyqi, Even Østensen og Ylldren Ibrahimaj.

– Derfor er jeg veldig trygg på at vi har nok kvalitet på kantene og i angrep, sier Bjarne Berntsen.

Er obs på Gjertsen

Bjarne Berntsen har tidligere snakket varmt om Kristiansu­nd-spilleren Torgil Gjertsen (27).

Den tidligere Ranheim-spilleren er ledig på markedet etter at hans kontrakt med Kristiansu­nd utløp etter forrige sesong.

Kantspille­ren har ønsket seg til utlandet og vaert koblet til Rosenborg, men har foreløpig ikke signert for en ny klubb. Han spilte 28 kamper for KBK forrige sesong, scoret to mål og hadde seks målgivende pasninger.

– Er han aktuell for Viking? – Han er en god og interessan­t spiller. Vi vet at han er fri på markedet og er klar over situasjone­n hans. Det er ikke demed sagt at vi gjør noe med ham nå, sier Berntsen og gjentar at han er komfortabe­l med kantspille­rne de allerede har i troppen - og som alle kan spille både til høyre og venstre.

 ?? CARINA JOHANSEN ?? Zlatko Tripic har fått tilbud om en 3,5-årskontrak­t i tyrkiske Göztepe. Allerede søndag kan han få sin debut i serien borte mot Antalyaspo­r.
CARINA JOHANSEN Zlatko Tripic har fått tilbud om en 3,5-årskontrak­t i tyrkiske Göztepe. Allerede søndag kan han få sin debut i serien borte mot Antalyaspo­r.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway