Stavanger Aftenblad

Je vil på hotten

-

DRØSET: Det e ikke til å holde ud, atte vi ikke kan reise på hotten i påsken.

Derfor har vi pakt i Range Roveren så står med motoren i gang å svive på tomgang å vente på atte mondighede­ne ska gi grønt lys til å reise, å da e vi av gårde med en eneste gang. Floksens, faktisk. Det e sånn atte vi har døgnvakt nå. Vi sove med knickersen­e på.

Je syns jo det, atte det e et voldsomt overgreb mod osser hotteeiere i disse tider å nekte osser å reise på våres egne hotter, så tross alt e betalte med pengene så generasjon­er før osser har fått andre til å slide for. Gå an. Nå e det på tide atte mondighede­ne tar inn over seg påskens budskab, nemlig atte en av de tretten jesossene hengte seg på et kors, eller noe sånn, for atte alle så har hotte ska få reise på an, før påskeharen komme ned fra fjellet å legge egg.

Nemlig.

Å derfor så har vi vert på Helgø å kjøpt alt det de hadde av tonic water å marsipan, å fått polakkene våres til å stappe det inn i Range Roveren, sammen med det vi kom over av confit de canard å foie gras.

Det e jo helt meningsløs­t å sidde her i byen hele påsken å sture, når vi ikke har et eneste lide coronaviro­s i kroppen våres, en gang. Hva gir du meg? Mondighede­ne vise sitt sanne je, når de nekte osser å bruge våre egne ting. Det e kommonisme. Det e det det e.

Je bler helt altererte bare av å tenke på det.

Va det ikke for den sure blesten å de leie sloddbygen­e, skolle je jammen sadd meg onder hengebjerk­en å hatt en liden jinn. I protest.

Det e kommonisme!

Mondighede­ne vise sitt sanne je

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway