Stavanger Aftenblad

Ellevill andreomgan­g sørget for Naerbø-seier

- Svein Hagen

HÅNDBALL: Etter tap mot både Drammen og Runar smakte det godt med en borteseier onsdag, men seieren satt langt inne for Naerbø-herrene. Sindre Heldal startet kampen med å sende Naerbø i ledelsen, men målfesten fortsatte ikke. Naerbø begynte tidlig i kampen å bomme på sine avslutning­er, det vil si skuddene endte ofte med redninger fra en god Fjellhamme­r-målvakt. Fram til stillingen 11–11 og vel 20 minutter ut i omgangen var det jevnt. Så begynte det å butte skikkelig imot for Naerbø, og dermed kunne hjemmelage­t gå til pause med en komfortabe­l 18–12-ledelse.

– Det er bare én ting å si om de siste ti minuttene av første omgang; Vi ble kraftig utspilt. Vi brukte en del tid i pausen på å snakke om dette, la om litt både i angrep og forsvar før spillerne gikk på banen etter pause, forklarer trener Rune Haugseng.

Kort tid etter hvilen satte Naerbø press på Fjellhamme­r, og i løpet av få minutter kappet de tre mål inn på ledelsen. Men hver gang hjemmelage­t merket pusten i nakken fra jaerlaget, svarte de elegant. Midtveis i omgangen var stillingen 24– 21 i favør Fjellhamme­r.

De neste minuttene fortsatte Naerbø å naerme seg Fjellhamme­r, men lå fortsatt stadig ett eller to mål bak. Fem minutter før fulltid ledet Fjellhamme­r 30–29, men etter en formidabel avslutning kunne Naerbø slippe jubelen løs etter å ha vunnet kampen 32–31.

Toppscorer Fjellhamme­r: Benjamin Berg 6.

Toppscorer Naerbø: Sindre Heldal 8.

?? SVEIN HAGEN ?? Lars Sigve Hamre banket inn fire fulltreffe­re i bortekampe­n mot Fjellhamme­r.
SVEIN HAGEN Lars Sigve Hamre banket inn fire fulltreffe­re i bortekampe­n mot Fjellhamme­r.