Stavanger Aftenblad

Mannen som var innesperre­t av moren, skal avhøres

-

STOCKHOLM: Mannen som skal ha blitt holdt innesperre­t av moren sin i en leilighet i Sverige i 28 år, skal nå avhøres av politiet.

Den 41 år gamle mannen ble funnet i en leilighet i Haninge 20 kilometer sør for Stockholm søndag kveld, og den 70 år gamle moren hans er pågrepet.

Ifølge den svenske avisa Expressen var det en kvinnelig slektning som tok seg inn i leilighete­n da hun fikk vite at mannens mor var innlagt på sykehus.

I den overfylte og illelukten­de leilighete­n fant hun 41-åringen sittende i mørket, svaert medtatt. Han kunne knapt snakke, var tannløs og hadde store sår over hele kroppen.

Mannen ble mandag hasteopere­rt på sykehuset, og svensk politi opplyser at han etter planen skal avhøres i løpet av tirsdagen.

– Politiet kommer til å snakke med mannen i løpet av dagen. Kvinnen nekter straffskyl­d, hun er orientert om mistanken og hun kommer om kort tid til å bli avhørt med en forsvarer til stede, opplyser politiadvo­kat Emma Olsson i en pressemeld­ing.

– Vi skal kartlegge omstendigh­etene rundt mannens liv og situasjon og foreta et stort antall vitneavhør. De neste dagene kommer vi til å gjennomfør­e åstedsunde­rsøkelse i boligen, som nå er sperret av, opplyser hun.

Flere kilder forteller til Aftonblade­t at moren, på grunn av en tidligere hendelse i familien, var «svaert overbeskyt­tende», og at det var derfor hun tok sønnen ut av skolen. (NTB)

 ?? ERALDO PERES ?? Visepresid­ent Hamilton Mourao i Brasil leder president Jair Bolsonaros innsatsgru­ppe for Amazonas. Han la fram de nye tallene for avskoging og forsvarte samtidig regjeringe­ns innsats.
ERALDO PERES Visepresid­ent Hamilton Mourao i Brasil leder president Jair Bolsonaros innsatsgru­ppe for Amazonas. Han la fram de nye tallene for avskoging og forsvarte samtidig regjeringe­ns innsats.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway