Stavanger Aftenblad

Dette har skjedd

-

y Torsdag 26. november: Aftenblade­t kommer ut med nyheten om at Viking-trener Bjarne Berntsen er ferdig i klubben etter sesongen. Han hadde opprinneli­g avtale ut neste år, men det skar seg i forhandlin­gene om at han skulle over i en rolle som sportssjef etter nyttår. y AS-styret forklarer det med at timingen er god. Aftenblade­t skriver også at assistente­ne Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen skal overta. Bjarne Berntsen sier han er skuffet over ikke å ha kommet til enighet om vaere sportssjef i et par år. Samtidig uttrykker flere av aksjonaere­ne støtte til Berntsen. Byen koker av misnøye. y Fredag 27. november: AS-styreleder­en forklarer seg om avgjørelse­n i Aftenblade­ts podkast. Det samme gjør Bjarne Berntsen. y Lørdag 28. november: Viking feier over Start og vinner 4–1. Under kampen får Berntsen unison støtte fra tribunen, AS-styreleder­en får passet påskrevet. Spillerne sier de vant for Berntsen. y Søndag 29. november: Aftenblade­ts sportslede­r skriver «Dette går ikke, Viking. Berntsen kan ikke få en slik avskjed». y Mandag 30. november: Vikings styreleder møter aksjonaere­ne og sier at han ikke har noen planer om å trekke seg. Aftenblade­t avslører at Viking har brutt idrettens regelverk i forhandlin­gene med Berntsen. Aksjeselsk­apet har ikke lov å forhandle om ansettelse­r i Viking FK. y Tirsdag 1. desember: Vikings FK-styreleder Rune Bertelsen erkjenner at de har gjort feil, og at de som arbeidsgiv­er burde grepet inn i forhandlin­gene mellom aksjeselsk­apet og Bjarne Berntsen. NFF varsler at de vil se på hvordan Viking har behandlet denne saken.

 ?? STIG NILSSEN ?? Viking-trener Bjarne Berntsen møtte Aftenblade­t inne på trenerkont­oret i Jåttåvågen i går. Nå vil han ha slutt på all hetsen og sjikanen i kjølvannet av den betente
avskjeden hans i Viking.
STIG NILSSEN Viking-trener Bjarne Berntsen møtte Aftenblade­t inne på trenerkont­oret i Jåttåvågen i går. Nå vil han ha slutt på all hetsen og sjikanen i kjølvannet av den betente avskjeden hans i Viking.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway