Stavanger Aftenblad

Inger Berg Løno 70 år

-

JUBILANT: Inger Berg Løno, Stavanger, er 70 unge år 10.januar. Hun er født i Tyssedal. Hun reiste til Voss og begynte på idrettslin­ja før det ble husmorskol­e og hjelpeplei­erskole. På Voss traff hun mannen i sitt liv, Jarle Løno, som hun nå har vaert gift med i 48 lykkelige år. Jobb tok henne videre til Oslo, Skien, Bergen og Stavanger.

Inger setter familien i fokus. Hun er inkluderen­de og engasjert og en stolt mormor til Celine, Vanessa, Jonathan og Sebastian.

Modelleven­tyret startet med at Inger tok et modellkurs i Bergen i 1978. Og da Inger og familien flyttet i 1981 til Stavanger, begynte hun som modell hos Grethe W. Øgland. I 1985 startet eventyret med Prestige Modellbyrå. Et eventyr varte til Inger pensjonert­e seg for tre år siden.

Hun hadde opplaering av nye modeller, samtidig med ansvaret for store moteshow, både regionalt og nasjonalt. Modellene hennes har gjort stor suksess. Inger tok ordet «modellmamm­a» alvorlig og reiste verden rundt med sine modeller.

Inger liker å reise, ikke minst til hytta i Skjeggedal, som brukes så ofte hun kan sammen med familie og venner. Inger er også en ekte turnjente. De siste ti årene har hun vaert aktiv i Sola Turn. Og selv om aktivitete­n det siste halvåret har vaert minimal, ser hun frem til at hun får mulighet til igjen å møte de andre, men også å delta på turnsamlin­ger i Norge og rundt om i Europa. Selve 70-årsfeiring­en må på grunn av covid-situasjone­n gjennomfør­es senere i år.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway