Stavanger Aftenblad

Viking eneste klubb som har lagt inn bud på Kabran

- Kjetil Flygind kjetil.flygind@aftenblade­t.no Stig Nilssen stig.nilssen@aftenblade­t.no

FOTBALL: Starts Kevin Kabran (27) kan bli Viking-spiller denne uken.

Start-spilleren skal vaere enig med Viking om sine personlige betingelse­r, og Viking har allerede fått akseptert et bud på den offensive spilleren fra Sverige.

– Viking er en fin klubb, den er absolutt interessan­t for meg. Ja, jeg kan tenke meg å spille der, sa Kevin Kabran til Aftenblade­t før helgen.

Etter det Aftenblade­t kjenner til, har Kabran hatt et møte med Vikings hovedtrene­rduo Morten Jensen og Bjarte Lunde Aarsheim og fått presentert klubbens sportslige satsing.

Ingen dialog om Sandberg Ifølge Faedreland­svennen er det bare Viking som har lagt inn og fått godkjent et bud på Kabran. Tidligere har VG meldt at både Vålerenga og Kristiansu­nd er interesser­t.

– Jeg ønsker ikke å kommentere hvor vi står med tanke på Kabran, sier daglig leder i Viking Eirik Bjørnø.

Når det gjelder Lura-gutten Niklas Sandberg (25) har Viking lagt inn to bud på Haugesund-spilleren og fått begge disse avslått. Det siste budet skal etter det Aftenblade­t kjenner til vaere på mellom 1,5 og 2 millioner kroner, et beløp FKH mener er for lavt for en spiller som har to år igjen av kontrakten.

– Flere aktuelle kandidater Etter Vikings siste bud har det ikke vaert dialog mellom partene. Sandberg er forespeile­t venstrebac­kposisjone­n i Viking og skal selv vaere lysten på en overgang.

Eirik Bjørnø i Viking ønsker heller ikke å kommentere status

 ?? CARINA JOHANSEN ?? Start-spiller Kevin Kabran i kamp mot Viking i fjor høst. Svensken er ønsket av de mørkeblå, en avgjørelse er ventet i løpet av kort tid.
CARINA JOHANSEN Start-spiller Kevin Kabran i kamp mot Viking i fjor høst. Svensken er ønsket av de mørkeblå, en avgjørelse er ventet i løpet av kort tid.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway