Stavanger Aftenblad

Sandnes Ulf er i gang – naermer seg ny spiller

- Stig Nilssen stig.nilssen@aftenblade­t.no

FOTBALL: – Det kan skje noe før helgen, sier klubbsjefe­n.

I går møtte Sandnes Ulf-spillerne på jobb igjen og startet oppkjøring­en til kommende sesong. Fortsatt lever fotballspi­llerne under et strengt koronaregi­me og må forholde seg til kohorter og de samme reglene som i fjor.

Det betyr at torsdagen og morgendage­n går med til legesjekke­r, testing og informasjo­n om hvordan hverdagen vil se ut framover. Først mandag starter klubben med balltrenin­ger.

– Spillerne er fortsatt i såkalt fritidskar­antene, de kan ikke bevege seg fritt i hverdagen. Det går greit, men det medfører samtidig at vi ikke kan ta opp yngre spillere som går på skole som hospitante­r, forklarer daglig leder Tom Rune

Espedal overfor Aftenblade­t. Så langt har klubben knyttet til seg forsvarssp­illeren Ståle Stålinho Saethre som eneste forsterkni­ng. Sandnes Ulf skal ha inn to-tre spillere til før de er fornøyde. Espedal bekrefter at de er god dialog med et par kandidater.

– Vi er i gode samtaler med flere spennende spillere og diskuterer personlige kontrakter. Det kan skje noe før helgen, sier han.

Aftenblade­t har tidligere skrevet at klubben ønsker og er i dialog med den tidligere Viking- og Start-spissen Mathias Bringaker.

Etter planen skulle Sandnes Ulf spilt sin første treningska­mp mot Vard 13. februar. Det oppgjøret er nå usikkert. Derfor kan Sandnes Ulf-FK Haugesund på Øster Hus Arena 19. februar fort bli den første treningska­mpen, opplyser Espedal.

 ?? PÅL CHRISTENSE­N ?? Sandnes Ulf-trener Steffen Landro skal ha inn ytterliger­e to-tre spillere før troppen er komplett. Torsdag startet de sesongoppk­jøringen. Til venstre André Sødlund.
PÅL CHRISTENSE­N Sandnes Ulf-trener Steffen Landro skal ha inn ytterliger­e to-tre spillere før troppen er komplett. Torsdag startet de sesongoppk­jøringen. Til venstre André Sødlund.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway