Stavanger Aftenblad

Je bler helt tollerosk

-

DRØSET: Det e ikke til å begribe allså, hvaffor der ska ver sånne forskjelli­ge coronenreg­ler hele tiden.

Je bler helt tollerosk av dette. Å resoltatet e det, atte je ikke vet hva så gjelde til en hver tid.

Først så sa hu statsminis­ter Ernen det på fjernsynet atte det skolle ver sånn, men så bestemte forsyne meg disse kommoniste­ne så har tatt over byen våres, atte det skolle ver noe helt aent. Å nå står der i avisen atte det ikke gjelle lenger.

Hva e det så ikke gjelle?

Je vet jo ikke om je kan snakke med von Winckelhum­pen engang, uden å risikere att de komme å hive meg i fengsel.

Hva gir du meg?

Nei, de sie det, atte det va enklere onder spanskesyg­en.

Nå hoske jo ikke je den, det skolle jo tatt seg ud, men je har forstått det atte det coronenvir­oset, det e et sånnet pinneviros med pinner så stikke ud av det, å så gjelde å få seg en sånnen vaksine, for da går pinnene inn.

Nå e der jo ikke noen hjemme hos osser så har fått seg noen vaksine enda, men vi håbe jo atte vi ska få det, sånn atte vi holde osser både friske å raske. Å så må vi hoske på det, atte selv om atte det e et pinneviros, så ska vi ikke ver redde for å sende polakkene våre ud i haven for å beskjere boskene, for det atte det e ikke sånne pinner så det, så de får viros av.

Å når je tar inn over meg hvor masse vodken de polakkene helle i seg, så sie je nå bare det, atte det viroset så tåre å bide på de folkene der, ja det skolle je likt å se.

Von Winckelhum­pen sa det, her en eftermidda­g så an va innom i døren, når an hadde vert nede ved Stokkenvan­net, det lille, å tisst med kongepodde­len Frederic, den hjernedøde kjøteren, atte nå skolle an rett hjem å sedde seg foran peisbålet å nyde en coronen. Da ble je helt paffe. – Hva e det dere holde på med der borte, måtte je spørr an om.

Å så drog an fram en store cigar fra indrelomme­n å viste an fram til meg, å fortalte meg atte coronen e en cigarstørr­else.

Så der lerte je noe nytt.

Je tror bent frem je må sedde meg ned å ha meg en liden jinn.

I opplysning­ens ånd.

Det va enklere onder spanskesyg­en

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway