Stavanger Aftenblad

Brann-spiss på vei til Sandnes Ulf

- Stig Nilssen stig.nilssen@aftenblade­t.no

FOTBALL: Endelig får Steffen Landro kloa i angriperen han er så svak for.

Etter at Sandnes Ulf solgte angriperen Kent Håvard Eriksen til Lillestrøm for rundt 700.000 kroner nylig, uttalte klubben at de i utgangspun­ktet bare ville forsterke og hente inn en ny spiss dersom den rette spilleren dukket opp. Nå ser det ut til å skje.

Etter det Aftenblade­t kjenner til, er Brann-spissen Erlend Hustad (24) på vei til de lyseblå og Øster Hus Arena kommende sesong. Det skal ha vaert konkret interesse for spilleren både fra klubber i Eliteserie­n og 1. divisjon, men valget ser altså ut til å falle ned på Sandnes Ulf.

– Vi er veldig interesser­te i spilleren, det kan jeg bekrefte. Men foreløpig er ingen endelig avtale klar, sier Sandnes Ulfs daglige leder Tom Rune Espedal til Aftenblade­t.

Sandnes Ulf-trener Steffen Landro har lenge vaert svak for den høyreiste spissen. Også i fjor på samme tid forsøkte Landro å hente ham, men planene gikk i vasken da koronaen inntraff og hele sesongen ble satt på vent til sommeren.

Erlend Hustad fikk 19 kamper som innbytter for Brann forrige sesong. I siste halvdel av 2019-sesongen var han på utlån til NestSotra

da Steffen Landro var trener der. Hustad scoret tre mål på fem kamper for laget i havgapet under utlånsperi­oden for han ble stygt skadet.

Etter det Aftenblade­t kjenner til, leier Sandnes Ulf Erlend Hustad hele 2021-sesongen. Spissen har kontrakt med Brann ut 2022. Det var i Notodden Hustad slo igjennom før Brann hentet ham i 2019. Brann-trener Kåre Ingebrigts­en ønsker å satse på Daouda Bamba med unge Aune Heggebø (19) som utfordrer.

Sandnes Ulf har hentet den tidligere Viking-spilleren og angriperen Mathias Bringaker fra Start foran årets sesong. I tillegg har de Jostein Ekeland og Maxwell Effiom som spisser og unggutten Artan Memedov (16).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway