Stavanger Aftenblad

Zlatko Tripic kan gjøre comeback mot RBK i dag

- Kjetil Flygind kjetil.flygind@aftenblade­t.no

FOTBALL: Viking vil innrulere Zlatko Tripic fortest mulig i troppen.

Derfor er haerførere­n - såfremt onsdagens koronatest etter innreiseka­rantenen er negativ og svaret foreligger i tide - med når Viking reiser til Trondheim for å møte Rosenborg torsdag.

Dette betyr at Tripic gjenforene­s med lagkompise­ne i mørkeblått en uke etter at han kom hjem fra Tyrkia.

Må få testsvar

– Han er i kampform og har spilt mange flere kamper enn alle våre spillere. Det ville vaert dumt ikke å benytte seg av det. Så han blir med oss til Trondheim hvis vi får svar på testen hans, bekrefter trener Morten Jensen til Aftenblade­t.

Det er 14 måneder siden han forlot Jåttåvågen til fordel for spill i tyrkiske Göztepe. Det har vaert spekulert i om 16. mai-kampen hjemme mot Tromsø ville bli hans første mulighet for comeback.

Men nå kan han altså slippe til på Lerkendal torsdag kveld.

– Det kan vaere. Først skal han få vaere med på turen, bli kjent med guttene, men er han i troppen så kan han få spille.

Rett inn i det

– Dere er ikke redd for at det skal bli for mye styr ved å ha ham med på bortekamp gitt det koket som var sist uke i forbindels­e med hans hjemkomst?

– Nei, egentlig ikke. Vi forbereder oss på samme måte til kampen mot Rosenborg om han er med eller ikke. Det er viktig for Zlatko å komme inn i gruppen. Det er mange kamper i mai, så vi vil ha ham i gang så fort som mulig, sier Jensen.

Friskmeldt

Også Yann-Erik de Lanlay er med til Trondheim. Kantspille­ren er friskmeldt og kampklar.

PS! Sebastian Sebulonsen trente ikke onsdag. Han lånes ut til Mjøndalen slik Aftenblade­t kunne fortelle tirsdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway