Stavanger Aftenblad

Russ slått ned i Mekjarvik

- Pernille Filippa Pettersen pernille.filippa.pettersen@ aftenblade­t.no Cornelius Munkvik cornelius.munkvik@aftenblade­t.no

POLITILOGG­EN: Politiet måtte rykke ut til flere voldshende­lser natt til nasjonalda­gen.

– Til å vaere natt til 17. mai har natten forløpt ganske greit. Det er ganske få i arresten. Noen hendelser har det vaert, men ingen alvorlige, sier operasjons­leder Victor FenneJense­n i Sør-Vest politidist­rikt.

Randaberg

Rundt klokken 01.35 rykket politiet ut med flere patruljer til Mekjarvik, etter melding om høy musikk og oppskyting av fyrverkeri­ng. Det var mange russebiler og busser på stedet.

Politiet avsluttet på stedet rundt 03.36, da russen var i ferd med å forlate stedet. Men klokken 04.25 var politiet tilbake på grunn av høy musikk i Mekjarvik.

En russ ble slått ned. En mann i tenårene ble tatt med til legevakten i ambulanse. Skadeomfan­get er ukjent. En mann i samme alder er mistenkt. Han ble avhørt på stedet.

Politiet etterforsk­er saken.

Stavanger

Rundt klokken 02.40 var det et slagsmål ved et utested i Stavanger sentrum. Flere patruljer rykket ut.

– Situasjone­n fremstår som noe uoversiktl­ig. Politiet forsøker å finne ut hva som har skjedd, meldte politiet i natt.

Slagsmålet skal ha startet som en konflikt inne på et toalett. En mann i 20-årene hadde smerter i en arm og oppsøkte legevakten. Ingen av de involverte ville anmelde hendelsen.

Klokken 03.20 var det et nytt slagsmål. Denne gangen i taxikøen. To menn i 30-årene var involvert. En av dem ble kjørt til legevakten med skader i ansiktet. Saken etterforsk­es.

Strand

To personer var involvert i et slagsmål i Vågabakken i Strand rundt klokken 03.15. En person ble slått i ansiktet i en taxi.

En mann i 20-årene hadde forsøkt å dra ut en annen mann, i samme alder, fra taxien.

Mannen i taxien dyttet til førstnevnt­e og det resulterte i at han falt og slo hodet i asfalten. Ingen av de involverte ønsket å anmelde forholdet.

Haugesund

Politiet rykket ut til Vangen i Haugesund like etter klokken 23.30, da det var tilløp til slagsmål flere steder. Politiet gikk ut med melding som oppfordret foreldre til å hente sine mindreårig­e barn.

En gutt i tenårene var banket opp og hadde flere kutt i hodet. Han ble innlagt på sykehus til observasjo­n. En annen gutt i tenårene ble tatt med i ambulanse og fraktet til legevakten, da han angivelig hadde brukket nesen. En mann (20) ble pågrepet for forholdet og satt i arrest.

Senere natt til tirsdag kom det ytterliger­e en melding om at en gutt i tenårene hadde blitt slått ned og sparket i Vangen. Denne hendelsen skal ha skjedd tidligere på kvelden. Gutten ble kjørt til legevakten i ambulanse. Mistenkte er gutt i samme alder. Politiet oppretter sak på kroppskren­kelse.

 ?? JON INGEMUNDSE­N ?? Politiet meldte natt til 17. mai om voldshende­lser både i Mekjarvik, Stavanger, Strand og Haugesund.
JON INGEMUNDSE­N Politiet meldte natt til 17. mai om voldshende­lser både i Mekjarvik, Stavanger, Strand og Haugesund.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway