Stavanger Aftenblad

Scoret etter å ha mottatt ballen på midtbanen

FOTBALL: En klassescor­ing av Endre Osenbroch sikret Sandnes Ulf-seieren mot Durhoi Bishkek.

- Tom Gøran Haukalid tom.goran.haukalid@aftenblade­t.no

18-åring sto bak kampens store prestasjon:

Etter lørdagens 1–1-kamp mot latviske FC RFC valgte Bjarne Berntsen å gi ungguttene sjansen.

Sandnes Ulf-treneren byttet likeså greit ut hele laget som startet helgas oppgjør. Kampen var ikke mange minuttene gammel før hvert av lagene hadde kommet til sine gigasjanse­r.

De lyseblå var farligst frempå først med Endre Osenbroch da Durhoi Bishkeks keeper var ute på baertur, men den lille teknikeren klarte ikke å sette ballen i det halvåpne målet.

Halvveis i omgangen kom også Henrik Jensen til en god mulighet etter flott forarbeid av Mirkan Burgurcu, men spissen klarte ikke å styre avslutning­en på mål.

Mellom de to angrepene kom Durhoi Bishkek til et par sjanser, men Tord Flolid sto godt i Sandnes Ulf-buret. Til pause sto det 0–0.

Verken banespill eller tempo var noe saerlig å skryte av for noen av lagene i førsteomga­ng. Den tørre gressmatta må ta av deler av skylden for det.

I andreomgan­g tok laget fra Kirgisista­n mer og mer over spillet, men det var Sandnes Ulf som fikk den første scoringen.

Endre Osenbroch mottok ballen på egen banehalvde­l, før han førte og førte mot et ryggende forsvar. Fra rundt 20 meter plasserte han ballen elegant i mål. En meget god enkeltpres­tasjon av 18-åringen.

Ledelsen skulle derimot ikke holde lenge. En klønete takling av Sven Merkesdal sørget for straffe til motstander­laget. Det ble satt sikkert i mål, og dermed endte det nok en gang 1–1 for Sandnes Ulf.

Siste kamp i Tyrkia for Sandnes Ulf er i morgen. Da venter ukrainske FC Pulissya Zhytomyr.