Stavanger Aftenblad

Ferskt & Frekt

– den beste musikken nå TIPS: Fredag er lik masse ny musikk! Her har Aftenblade­ts musikkanme­ldere funnet ukas favoritter.

-

Lotte Lee – Just don’t have it in me

Stella anbefaler: Frisk og krisp poprock om den og store kjaerlighe­t, fra en tidligere siddis som nå er å finne i Oslo. Deilige gitarer og leken synth. Dette er Maggie Rodgers som møter

Olivia Rodrigo, men en liten dasj av Ellie Goulding. Nyt.

Frank Tore – Frozen rain

Jonas anbefaler: Tidligere gitarist i Kåte Klør, Frank Tore er ute med singel. «Frozen rain» er i det mer melankolsk­e, alternativ­e og eksperimen­telle hjørnet. Røsten og strengene tar deg med ut på en folketom vidde som gir deg sårt tiltrengt pusterom. Takk.

Superslow – Hello

Stella anbefaler: The Hives og The Dandy Warhols braker sammen på bergenser bandets debutsinge­l. Det slår godt fra seg, løfter energien og inneholder noen småsleipe soloer som en gledelig tar imot.

Sublime eyes – Nightstalk­er

Jonas anbefaler: De melodiøse thrashgutt­a fra Stavanger er ute med nye låter. Sublime eyes har drevet på siden 2013, og kanskje gått under for mange radarer. I alle fall undertegne­des. Det lyder passe storslagen­t, sint og vakkert. Det sier vi jo ikke nei til.

ZAKARIA$ – Harmoni

Stella anbefaler: Eirik Zakariasse­n fra Egersund er en av regionens unge og lovende, og har noen streamingt­all som lover godt for fremtiden. «Harmoni» er hans sjette singel og gjør den vanskelige kjaerlighe­ten om til noe feelgood: Luftig og dansbar pop med blåe øyne og et lydbilde som lukter sommer.

Maktkamp – Autosapien­s

Jonas anbefaler: Nordlendin­gene i Maktkamp tar et ordentlig livtak på deg i denne melodiøse hardcore-låta. Deilige bakgrunnsv­okaler, brutal nordnorsk growl og sylfrekke riff gjør dette til et slagkrafti­g spor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway