Stavanger Aftenblad

Plastklamm­enes reise

DRØSET: De kan ikke ha det lett i leveringsb­ransjen.

-

På årets siste februardag hadde han slått til og bestilt åtte grønne doble plastklamm­er, sånne som man kunne feste to og to rør med. Samma det. Åtte små plastting til ni kroner stykk, kjøpt på nettet.

De skulle bli levert til dette livslange renovering­sobjektet på øya i Ryfylke som ikke var Fogn. Siden de ble kjøpt sammen med et par andre ting, blant annet en veldig stor ting som laget varmt vann, regnet han jo med at alt ble levert samlet. Hvordan kunne han tro det?

Allerede dagen etter, altså på årets første vårdag, fikk han beskjed om at de åtte små plasttinge­ne var på vei, og at de ville bli levert førstkomme­nde mandag i et tidsvindu på ni timer. Jaja.

Varene var på vei, iallfall de små grønne. Da ville nok kanskje de andre tingene også bli levert, siden det jo ville vaere aller mest praktisk.

Mandagen naermet seg, og ingen ga beskjed om hvordan det sto til med sendingen av de andre varene. Det måtte bare bety én ting; at de grønne tingene på mindre enn 100 gram skulle leveres først, og at

Han lastet ned en sporings-app etter et intenst råd fra kånå.

de andre tingene ville komme en annen dag. Ok, da kunne budet bare hive pakken i postkassen.

Nei.

Varmtvanns­beredere får ikke plass i en postkasse. Den ble levert den mandagen, av alle ting. Jaja. Godt å få det levert, og at det finnes gode naboer som kan ta hys når folk i transportb­ransjen har glemt dette med telefon og sånn.

Men naemen. Hvor var de åtte plastklamm­ene til ni kroner stykk som faktisk var varslet å komme denne mandagen?

Han lastet ned en sporings-app etter et intenst råd fra kånå. Og der var de grønne småtingene, gitt. I Karmsund. Var det Haugesund?

Først ble tingene sendt fra Bergen 1. mars, med ankomst Sandnes 2. mars. Den mandagen de skulle ha ligget i postkassen i Ryfylke, ble de sendt over Boknafjord­en, før de dagen etter ble sendt tilbake til Sandnes. Der lå de i tre dager, før de ble sendt til Extra i Vikevåg. På Rennesøy. Feil øy. Og med hentefrist 17. mars. Henting, der altså, ikke levering.

Jaja.

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway