Stavanger Aftenblad

Pådro seg mystisk skade: Seriestart­en ryker for Torsteinbø

FOTBALL: Den tidligere Vikingspil­leren rakk å trene med sitt nye lag i noen uker før en støtskade på trening satte ham ut av spill. Nå vet ikke 32-åringen hvor lenge han blir vaerende på sidelinjen.

- Tom Gøran Haukalid tom.goran.haukalid@aftenblade­t.no

– Jeg vet ikke så mye selv, det er det som er så kjipt. Jeg ble taklet og kjente bare en trøkk i kneet. Da jeg prøvde å trene dagen etter var kneet helt hovent, sier Fredrik Torsteinbø.

Nysignerin­gen har vaert ute med kneskaden siden begynnelse­n av februar, og vet ikke hvor lenge han blir vaerende på sidelinjen.

At kneet er hovent, er stort sett det klubben vet om skaden. Resten er et mysterium.

– Foreløpig viser bildene vi har tatt at det ikke skal vaere så alvorlig, men vi vet ikke hvor lenge jeg er ute, sier han og fortsetter:

– Det er det som er det verste. Hadde jeg fått beskjed om at jeg kom til å vaere ute i tre måneder, hadde det vaert greit, men nå har jeg ingen dato å forholde meg til.

Også Bjarne Berntsen syns situasjon er lei.

Sandnes Ulf-treneren er naturligvi­s klar over at skaderisik­oen kan vaere høyere hos eldre spillere.

Samtidig var dette en støtskade, og ikke en belastning­sskade. Uflaks rett og slett.

– Han har vaert borte en måned nå, og med en måned til seriestart så sier det seg selv at den henger i en tynn tråd, sier Berntsen.

– Jeg rekker ikke seriestart. Nå går jeg bare rundt og venter på at kneet skal respondere, sier Torsteinbø og legger til:

– Det er seigt. Jeg hadde gledet meg til en skikkelig preseason og å få bygge opp litt styrke og kondisjon. For øyeblikket trener jeg nesten bare overkropp.

Mer gledelig er det da at Aleksander Stølås og Tommy Høiland er på bedringens vei.

De to veteranene holdt seg hjemme da Sandnes Ulf dro på treningsle­ir til Tyrkia, men var med i troppen da Sandnes Ulf slo en av opprykksfa­vorittene i Jerv på søndag.

 ?? KRISTIAN JACOBSEN ?? Fredrik Torsteinbø rakk ikke mange treninger med sitt nye lag før han ble skadet. Nysignerin­gen som fylte 32 år mandag går glipp av seriestart­en.
KRISTIAN JACOBSEN Fredrik Torsteinbø rakk ikke mange treninger med sitt nye lag før han ble skadet. Nysignerin­gen som fylte 32 år mandag går glipp av seriestart­en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway