Stavanger Aftenblad

Dette blir Sandnes Ulfs nye styreleder

FOTBALL: Eier og konsernsje­f i Øster Hus Gruppen, Njål Østerhus, blir ny styreleder i Sandnes Ulf. Tidligere daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, er også innstilt som styremedle­m.

- Tom Gøran Haukalid tom.goran.haukalid@aftenblade­t.no

Jan Einar Thesen, som leder valgkomite­en i Sandnes Ulf, bekrefter at Njål Østerhus er innstilt som styreleder i Sandnes Ulf. En formell avgjørelse tas på årsmøtet 22. mars.

– Jeg tror han er en knakende god kandidat. Det er en mann som er giret på å gjøre en god jobb, og som bryr seg om Sandnes. Han bor selv i byen, jobber i byen og er en skikkelig Sandnesman­n. Han har god kontroll på økonomi, noe som også har vaert en utfordring for klubben, sier Thesen.

Østerhus er en av hovedspons­orene i klubben, og den nye styreleder­en tar dermed over etter Terje Hopen, som varslet i vinter at han gir seg i rollen.

– Vi har vaert med lenge som en betydelig sponsor, og med Øystein Elvestad som daglig leder i klubben, samt at Tom Rune Espedal stiller som styremedle­m var dette interessan­t for meg. Jeg brenner for Sandnes Ulf, og det tror jeg vi har vist gjennom det vi har bidratt med, sier Njål Østerhus.

– Kunne ikke fått noe bedre

Klubben har de siste månedene vaert gjennom noen innholdsri­ke og krevende måneder med tanke på økonomi. Det bekymrer ikke Østerhus:

– Det er en av Norges beste klubber til å få til mye ut av lite penger. Jeg håper jeg kan bidra til at økonomien sikres, og at vi setter oss i en posisjon der vi kan komme tilbake til Eliteserie­n. Det må vaere hovedmålet.

– Med tanke på tiden vi er inne i, tror jeg ikke vi kunne fått noe bedre. Klubben trenger dette. Med selskapet han selv driver har han bevist at han kan økonomi, sier Jan Einar Thesen.

Flere forandring­er

Det blir flere forandring­er i styret. Ut går altså nevnte styreleder Terje Hopen. I tillegg gir Eirik Gundegjerd­e, Rasmus Møller og Andreas Haukland Westlye seg i styret.

Njål Østerhus (innstilt som styreleder), Eirik Aasland Salvesen, Tom Rune Espedal og Torbjørn Trovik Midthun er innstilt som nye medlemmer.

 ?? PÅL CHRISTENSE­N ?? Njål Østerhus blir ny styreleder i Sandnes Ulf.
PÅL CHRISTENSE­N Njål Østerhus blir ny styreleder i Sandnes Ulf.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway