Stavanger Aftenblad

NorDan utvider med nytt selskap på Island

-

MOI: NorDan etablerer et nytt dattersels­kap på Island. Utvidelsen skjer gjennom et nytt salgsselsk­ap med utstilling og kontorer rett utenfor sentrum av Reykjavik.

NorDan Island skal ledes av Sigurdur Magnusson, som har mer enn 20 års erfaring med salg, service og levering av vinduer og dører på Island.

- Jeg er glad og stolt over å introduser­e NorDan til det islandske markedet. Jeg har blitt godt kjent med NorDan det siste halvannet året, og ordrene vi allerede har levert viser at kvaliteten på produktene passer som hånd i hanske til det krevende klimaet på Island, sier Magnusson.

Han legger vekt på at etablering­en er mer enn bare et samarbeid.

- NorDan er en seriøs aktør, og jeg er stolt av at vi har valgt å etablere et eget selskap med egen tilstedeva­erelse, fremfor kun å jobbe med forhandler­e, sier han.

Konsernsje­f i NorDan Gruppen, Dag Kroslid sier:

- Som en av de ledende dør- og vindusprod­usentene i NordEuropa er etablering­en av et dattersels­kap på Island et naturlig steg for NorDan Gruppen. Vi har allerede lang erfaring med leveranser av vinduer og dører til Grønland, Faerøyene og arktiske områder. Vi gleder oss og til å levere våre baerekraft­ige vinduer og dører også til Island gjennom denne spennende nyetableri­ngen, sier Kroslid.

NorDan Gruppen ble grunnlagt i 1926 og er i dag en av de ledende leverandør­ene av vinduer og dører i Skandinavi­a, Storbritan­nia og Irland. Konsernet har 12 fabrikker og 30 salgskonto­r fordelt på Norge, Sverige, Polen, Litauen, Storbritan­nia, Irland, Island og Kina. NorDan Gruppen har rundt 2300 medarbeide­re og omsatte i 2023 for cirka 4,9 milliarder kroner.

 ?? ?? Konsernsje­f i NorDan Dag Kroslid, til venstre, Sigurdur Magnusson og markedsdir­ektør Johannes Rasmussen
Konsernsje­f i NorDan Dag Kroslid, til venstre, Sigurdur Magnusson og markedsdir­ektør Johannes Rasmussen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway