Stavanger Aftenblad

Tre rogalendin­ger med videre i The Voice

TV: Eirik Zakariasse­n måtte rett på do og spy etter fredagens opptreden i The Voice. Egersunder­en viste helt nye sider ved seg selv musikalsk.

- Kjell Arne Knutsen kjell.arne.knutsen@aftenblade­t.no

Slik gikk det for de fire artistene fra Rogaland som var med i fredagens The Voice på TV 2: Inger Lise Hope fra Stavanger: Med videre til knockout.

Audun Kristensen Myhren fra Sandnes: Utslått og er ikke med videre.

Adele Erichsen fra Bryne, nå bosatt i Oslo: Med videre til knockout.

Eirik Zakariasse­n fra Egersund: Med videre til knockout.

For Eirik Zakariasse­n ble opptredene­n en følelsesme­ssig utladning.

– Når man blir valgt ut, så skulle man tro at man blir glad. Men etter lange dager med intens jobbing og mange følelser og inntrykk på scenen, var jeg bare sliten. Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde. Det første jeg gjorde etterpå, var å springe på do og spy, sier Eirik til Aftenblade­t.

– Helt rå

Mentorene var samstemte om Eiriks opptreden. – Jeg blir dratt mot Eirik. Det er noe med utstråling­en din når du synger på scenen som gjør at jeg ikke klarer å slutte og følge med på hva du gjør. For meg har du noe ekstra, sa mentor Espen Lind.

– Du er helt rå, mente Ina Wroldsen.

Yosef Wolde-Mariam var enig og tok med seg Eirik til knockout.

Taust i ett minutt

Også Inger Lise Hope er med videre i konkurrans­en etter at hun sang Streisand/Dionlåten «Tell him» sammen med Sandra Lindwall. – Da de begynte å synge ... Det var så fint og hadde så mye nerve i seg at jeg ikke klarte å analysere. Jeg ble bare stående i øyeblikket, sa mentor Espen Lind.

– Det er sjelden jeg blir speechless. Dere var så store, dere var så mektige, dere var så bra. Helt insane, begge to, sa Yosef Wolde-Mariam, som har vaert mentor i The Voice siden 2012. Og så ble det stående applaus da Espen Lind valgte å ta med seg Inger Lise Hope videre i konkurrans­en.

– Jeg er superglad for å bli plukket ut. Samtidig skulle jeg svaert gjerne sett at Sandra blir med videre, sier Inger Lise Hope. De to holder kontakten. Inger Lise lover at de to skal opptre sammen igjen.

Bare lyst å høre mer og mer

Eventyret fortsetter også for Adele Erichsen, som kommer fra Bryne. Hun ble utfordret av Yosef til å synge «UItralight beam» av Kanye West sammen med Odette J. Toukam. Adele røyk ut i duell for 12 år siden i The Voice.

– Sykt digg om jeg kommer et steg lenger denne gangen, sier hun før sending. Og det gjorde hun altså.

– Adele, du vet hva du driver med. Du har teknikk og du har stålkontro­ll. Jeg har bare lyst å høre mer og mer, sa Ina Wroldsen.

Publikum reiste seg også etter at Audun Kristensen Myhren hadde framført «That's what friends are for» sammen med Tejaswinee Kelkar.

– Dere leverte gode vibber til tusen, sa mentor Jarle Bernhoft, som mente at begge hadde vunnet duellen, men bare en av dem kunne gå videre. Han valgte da Tejaswinee. Ingen av de andre mentorene benyttet muligheten til å stjele Audun og han er dermed ute av konkurrans­en.

Hilde Hansson (35) fra Sola måtte gi tapt mot Moi-bosatte Tor Vidar Rennestrau­m (37) i forrige ukes utgave av The Voice. Det betyr at Tor Vidar nå er klar for knockout, som sendes i april. Da er det vinn eller forsvinn for deltakerne.

 ?? TV 2 ?? Eventyret i The Voice fortsetter for Eirik Zakariasse­n.
TV 2 Eventyret i The Voice fortsetter for Eirik Zakariasse­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway