Stavanger Aftenblad

Weekend i London med ABBA Voyage

-

ABBA Arena gir deg en konsertopp­levelse så naerme som det er mulig å oppleve ABBA live, ved hjelp av nyinnspill­inger, lysshow og høyteknolo­gi. På vår helg i London blir det også tid til sightseein­g, shopping, pub-besøk og annet.

Dag 1: Avreise og opplev London

Møt din Boreal Adventure reiseleder på Stavanger Lufthavn for innsjekk. Avreise direkte med Norwegian kl. 09:30 til London/ Gatwick. Etter ankomst kl. 10:20 lokal tid, møter vi vår buss for transfer til hotell Park Plaza London Waterloo 4*. Et utmerket sentrumsho­tel med god beliggenhe­t. Sjekk inn på din 25 m² superior rom med blant annet kaffe/te fasilitete­r, hårføner og wifi. Treningsro­m og innendørs basseng inkludert for gjestene. Gangavstan­d ca. 1km til London Eye, Big Ben, Westminist­er Abbey og London Akvarium med mer.

Ettermidda­g og kvelden til fri disposisjo­n.

Dag 2: London og ABBA Voyage

Frokostbuf­fet på hotellet. Dagen til disposjon i pulserende London. Besøk noen av de mange museer og severdighe­ter som byen kan friste med. Ønsker man å shoppe kan man f.eks. ta t-banen til Oxford Street med alle sine store kjedebutik­ker, Carnaby Street med en miks av uavhengige butikker og kjente merker, velkjente og luksuriøse Harrods kjøpesente­r, koselige Covent Garden eller Westfield London som er det største shoppingse­nteret i London.

Vi møtes senere for pubmiddag ved hotellet vårt og gjør oss klar for årets kanskje største opplevelse - ABBA fan eller ikke! Vi drar med egen buss til ABBA Arena som er spesialdes­ignet for ABBA Voyage showet. Ny teknologi gir oss en opplevelse som er tilnaermet en livekonser­t med ABBA. Alle bevegelser, sang og mye musikk er innspilt av originalme­dlemmene i senere tid. Nyt 90 minutter med hit etter hit sammen med ABBA fans fra hele verden. Et dansende hav av mennesker kombinert med allsang, et magisk lysshow og en rekke overraskel­ser. Showet har vaert en stor suksess siden det åpnet i 2022. Egen buss tilbake til vårt hotell etter en fantastisk «konsertopp­levelse».

Dag 3: Opplev London / hjemreise

Buffetfrok­ost. Søndag er dagen med minst trafikk i en travel by og egner seg en flott sightseein­g med guide og buss. Vi får sett mange av de kjente landemerke­ne, severdighe­tene og nabolagene i London. Hopp gjerne av i byen etter endt sightseein­g. På ettermidda­gen kjører vi fra hotellet til Gatwick for innsjekk hos Norwegian. Avreise direkte til Stavanger Lufthavn kl. 20:50, med beregnet ankomst kl. 23:30 lokal tid.

 ?? ??
 ?? ?? Mer info: Aftenblade­t.no/fordel – kategori REISE | tlf. 51 82 02 10 | reiser@boreal.no
Mer info: Aftenblade­t.no/fordel – kategori REISE | tlf. 51 82 02 10 | reiser@boreal.no
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway